به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، کورش پرند، رییس سازمان فنی و حرفهای کشور در مراسم تفاهمنامه همکاری این سازمان با صنایع هوایی نیروهای مسلح گفت: نقش آموزش مهارتی در حوزه اشتغال پایدار کلیدی است.
وی با بیان اینکه بسیاری از کشورهای توسعهیافته برای رفع بیکاری روی آموزشهای مهارتی سرمایهگذاری میکنند، اظهار کرد: در تیم جدید دولت برای وزیر کار، وزیر آموزش و پرورش و وزیر علوم برنامههای مهارتی سازمان فنی و حرفهای برای این سه وزارتخانه و وزارت ارشاد ارسال شده است تا جایگاه ویژه آموزشهای مهارتی محسوس باشد.
وی با بیان اینکه آموزشهای مهارتی در دو بخش دولتی و غیردولتی ارایه میشود، تصریح کرد: سازمان فنی و حرفهای کشور 700 مرکز دولتی و 14 هزار آموزشگاه خصوصی دارد.
پرند با بیان اینکه تربیت مربی در سازمان فنی و حرفهای بینالمللی است، خاطرنشان کرد: در سه ماهه اول سال 92 بیش از 90 نفر از کشورهای عراق و افغانستان را مربی تربیت دادهایم که در آینده تربیت مربیان قاره آفریقا را هم خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه استانداردهای آموزشی مهارتی بیش از پنج هزار در سازمان فنی و حرفهای وجود دارد، خاطرنشان کرد: این استانداردها بر اساس مهارت، دانش و نگرش و استانداردهای بینالمللی طراحی شده است و از خبرگان اهل فن صنایع هوایی برای طراحی استانداردهای آموزشی جدید در این زمینه استفاده خواهیم کرد.
رییس سازمان فنی و حرفهای کشور با بیان اینکه متأسفانه به نخبگان مهارتی در کشور توجه نمیشود، تصریح کرد: نخبگان مهارتی افرادی هستند که علم را به ثروت تبدیل میکنند اما در کشور به آنان توجه نمیشود.
پرند با بیان اینکه شبکه بزرگ نخبگان مهارتی را راهاندازی خواهیم کرد، خاطرنشان کرد: نخبگان مهارتی را شناسایی کردهایم.
وی با اشاره به مشکلات هرم دانشجویی اظهار کرد: در مقطع کارشناسی 35/66 درصد دانشجو وجود دارد، در مقطع کاردانی 31/23 درصد و در مقطع ارشد 24/9 درصد دانشجو وجود دارد که به ازای هر سه کارشناس یک کاردان وجود دارد که این نشان از ناکارآمدی آموزشی کشور است.
پایان پیام/
نظر شما