به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، مهرداد بذرپاش، نماینده تهران دیگر نمایندهای بود که در مخالفت با خط مشی و اصول کلی کابینه یازدهم گفت: این مخالفت به این معنا نیست که وزیر شایستهای در دولت وجود ندارد، گرفتن رأی اعتماد از نمایندگان حق آنهاست. کلیات کابینه به مثابه سیستم یکپارچهای است که منطق داخلی آن از مشکلات زیادی رنج میبرد.
وی با بیان اینکه مخالفت با کابینه به معنی اخلال در رابطه قوه مجریه و مقننه نیست، افزود: باید کمک کرد ملاحظات و نواندیشی را مدنظر آقای روحانی قرار دهیم.
بذرپاش علت اصلی مخالفت خود با کابینه دولت یازدهم را حضور چند نفر از چهرههای 88 در دولت دانست و گفت: حضور آنها جای سؤال دارد و همه میدانند حضور این افراد به دلیل فشارها و سهمخواهیهای برخیهاست. منظور ما از فتنه جابجایی اصول انقلاب در سال 88 توسط عدهای است، این یک سوءتفاهم نبود و پس از آن هرگز این افراد عذرخواهی و مرزبندی نکردند.
نماینده مردم تهران ادامه داد: ممکن نیست عدهای علیه رأی مردم کودتا کنند و امروز بخواهند به آنها خدمت کنند.
وی با بیان اینکه دو دلیل برای عدم توانایی انجام وعده های آقای روحانی در این کابینه وجود دارد، اظهار داشت: ایجاد بهبودی فوری در اوضاع اقتصادی کشور اولین وعده آقای روحانی بود که میانگین سنی بالای کابینه آن را نقض میکند، ما تجربیات این عزیزان را انکار نمیکنیم اما هر کسی کار اجرایی کرده میداند این کار مستلزم تحرک بالا و توان کار 15ساعته در یک روز را دارد.
بذرپاش افزود: در این صورت که عدهای از این افراد به دلیل سن بالا توانایی انجام این امور را نداشته باشند عملا کارها به دست آقازادهها خواهد افتاد که توان یکسانکردن عوامل با بالادستیها را دارند و این انحراف از شعار اعتدال خواهد بود.
نماینده مردم تهران در ادامه افزود: آقای روحانی دلیل دوم مخالفت من این است که در برخی از منابع گفتهاند که این کابینه شبیه کابینه آقای رفسنجانی است. آقای رفسنجانی بعد از شما برای حضور در انتخابات ثبتنام کرد که توفیق حضور دست نداد و تا سه روز آخر هم از شما حمایت نکرد، پس فقط به خدا توکل کنید.
بذرپاش علت سوم مخالفت خود با کابینه پیشنهای دولت روحانی را اینگونه عنوان کرد: کابینه شبیه شرکت سهامی شده است که سهمی به گروههای مختلف داده شده،مثلا برخی از معاونان مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص به خاطر رودربایستی باید در کابینه حضور مییافتند که این اشکال به دولتهای قبل هم گرفته میشد که افراد را به دلیل رودربایستی در کابینه جای میدادند.
بذرپاش ادامه داد: شعار دولت استفاده از نیروهای شایسته بوده آیا دولت وحدت ملی شما این بود؟ آیا در میان کاندیداهای انتخابات کسی شایستگی حضور در کابینه را نداشت یا در بین وزرای حاضر کسی نمیتوانست در کابینه شما حضور داشته باشد؟ آیا طبق وعده شما نیروهای اقتصادیتان دارای فرمانده واحد هستند؟ مسئولیت اقتصادی به عهده کیست؟ صحبت به میانآمدن ژنرالهاست آیا باقی سرباز بودند و فقط اینها ژنرال.
پایان پیام/
نظر شما