به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، کاظم جلالی، نماینده شاهرود در مجلس شورای اسلامی به عنوان موافق کلیات رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی کابینه یازدهم گفت: ما در شرایطی دولت جدید را تشکیل میدهیم که هم به لحاظ داخلی و هم به لحاظ خارجی دارای مشکلات جدی معیشتی هستیم.
وی بیان کرد: ما در سال 91 با کسری بودجه مواجه هستیم که قطعا این کسری بودجه در سال 92 ادامه دارد.
وی با اشاره به بدهکاری بیش از 200 هزار میلیارد تومانی دولت یادآور شد: میزان تورم در بخش خوراکیها بر اساس آمار رسمی حدود 62 درصد است و به شکل میانگین 42 درصد است و ما دچار نقدینگی شدید هستیم.
جلالی با اشاره به مشکلات واحدهای صنعتی و همچنین بحث اشتغال تأکید کرد: در این شرایط دولت جدید کشور را تحویل میگیرد و اگر ما در این شرایط بودیم کشور را به دست چه کسانی میسپردیم؟ آیا ما فرصت آزمون و خطا داشتیم؟ آیا میتوانستیم کلاس اکابر تشکیل دهیم یا نه؟ قطعا در این شرایط باید مسئولیتها را به افراد باتجربه و متخصص داد.
وی اضافه کرد: برخی آقایانی که در لیست وزارتخانهها هستند اصرار داشتند که وزیر نشوند چون از شرایط موجود کشور مطلع هستند، پس ما در این شرایط نباید مشکل سن را ایراد بگیریم زیرا این غیرمنصفانه است.
جلالی تأکید کرد: ترکیب کلی کابینه از مجربین و متخصصان و وضعیت فعلی کشور اقتضا میکند که مجربین کار را در دست بگیرند.
وی با اشاره به 28 مؤلفه روحانی برای انتخاب وزرا یادآور شد: من دیدم که اگر فردی این شرایط را نداشت از کابینه حذف میشد، پس ما باید توجه داشته باشیم که در معرفی این 18 وزیر تمام مولفههای مورد نظر اعمال شده است.
وی با اشاره به ایراد نمایندگان در مورد برخی وزرا و اتهام دستداشتن آنها در بحث فتنه گفت: بیتردید معیار و ملاک ما در بحث فتنه اظهارات و بیانات مقام معظم رهبری است و هر کسی عضو فتنه باشد نباید عضوی از کابینه باشد اما ما در این زمینه باید به مر رهبری توجه کنیم.
وی ادامه داد: آیا اگر کسانی در ستاد افرادی که مورد تأیید شورای نگهبان قرار گرفتهاند کار میکردند و یا به کاندیدایی رأی دادهاند را میشود جزء فتنه محسوب کرد؟ آیا کسانی که در اعتراضات قانونی به نتایج انتخابات سال 88 شرکت کردند، فتنهگر هستند؟
وی اضافه کرد: از نظر ما فتنهگر کسانی هستند که بعد از 29 خرداد و بیانات صریح و شفاف مقام معظم رهبری در اعتراضات شرکت میکردند و افراد را بعد از اعلام نتایج انتخابات دعوت به اعتراضات خیابانی میکردند.
جلالی تاکید کرد: البته در کشور جریانی است که همه افراد را فتنهگر میدانند و حتی برخی گرایشات در این مجلس وجود دارد که 95 درصد مردم ایران را فتنهگر میدانند و حتی در هنگامی که ما میخواستیم برای اعضای هیئترییسه مجلس از دو فراکسیون اصولگرایان استفاده کنیم 40 الی 50 نفر را میگفتند، فتنهگر هستند و نباید انتخاب شوند یعنی برخی در این میان با فتنه کاسبی کردند.
جلالی در پایان یادآور شد: دفاع ما از اعتدال مشروط به پیروی از خط امام و پیوستگی کامل با مقام معظم رهبری و ادامهدهنده راه شهدا مشروط است.
پایان پیام/
نظر شما