به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان ، سیدمحمد حسینی امروز در نشست سومین جشنواره و نمایشگاه بازیهای رایانه ای تهران گفت: برپایی مستقل نمایشگاه و جشنواره بازیهای رایانه ای یکی از اقدامات صورت گرفته در دولت دهم است که امسال برای سومین بار شاهد آن هستیم.
وی ادامه داد: در دو سال گذشته استقبال خوبی از نمایشگاه بازیهای رایانه ای صورت گرفت و طبق آمار به دست آمده 50 درصد نوجوانان همراه خانواده های خود در این نمایشگاه شرکت کرده اند.
حسینی با اشاره به ضرورت لزوم آسیب شناسی بازیهای رایانه ای بیان کرد: بسیاری از بازی های رایانه ای خارجی اهداف خاص خود را دنبال می کنند ترویج جادو، مکاتب انحرافی، اسلام هراسی از جمله اهداف این بازیهاست برخی از این بازیها نیز مساله معاد و مسایل سیاسی ایران را نشانه گرفته اند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: یکی از اهداف نمایشگاه بازیهای رایانه ای فرهنگ سازی است تا خانواده ها متوجه اهداف شوم بازیهای رایانه ای خارجی شوند برای استقبال نوجوانان از بازیهای رایانه ای داخلی باید کیفیت این بازیها را افزایش داد.
حسینی نمایشگاه بازیهای رایانه ای را فرصت خوبی برای ارایه دستاوردهای یکساله در زمینه بازیهای رایانه ای عنوان کرد و افزود: نیروهای مستعد در این عرصه باید حمایت شوند مردم مسئولان طراحان و هنرمندان باید از نمایشگاه بازیهای رایانه ای دیدن کنند و هر یک به نحوی با نمایشگاه همکاری داشته باشند مثلاً برای تولید بازیهای آنلاین نیاز به زیرساخت های مخابراتی و همکاری وزارتخانه ارتباطات است.
حسینی از برگزاری مسابقات بازیهای رایانه های توسط 20 تیم دانشجویی در سومین نمایشگاه بازیهای رایانه ای خبر داد و افزود: این نمایشگاه می تواند فرصتی برای استغالزایی و جذب جوانان خلاق و نوآور باشد این جوانان باید حمایت شوند و در اختیار تیمهای دانشجویی باید تسهیلات بانکی قرار گیرد.
وی با بیان اینکه ایران توان دارد که قلب بازیسازی جهان شود گفت: توسعه همکاریهای بین المللی از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه است امیدواریم همانطور که در برخی کشورها هفته فیلم برگزار می کنیم بتوانیم هفته بازیهای رایانه ای را نیز برگزار کنیم. و در هفته های فرهنگی بخشی را نیز به بازیهای رایانه ای اختصاص دهیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از رونمایی نسخه آموزشی حج و بازی بیداری با موضوع بیداری اسلامی در سومین نمایشگاه بازیهای رایانه ای خبر داد و افزود: در این نمایشگاه فضای رقابتی ایجاد می شود و متخصصان می کوشند که هر سال کارهای بهتری ارایه دهند علاوه بر برنامه رونمایی نشست های مختلفی نیز در این نمایشگاه برگزار می شود.
وی با اشاره به برگزاری سومین نمایشگاه بازیهای رایانه ای از 22 مرداد در مصلی بزرگ امام خمینی اظهار داشت: با وجود اینکه با مشکلات اقتصادی مواجه بودیم امسال تعداد آثار نمایشگاه بیشتر از سال قبل است و در بخش اصلی نمایشگاه شاهد مسابقه بازیهای ایرانی خواهیم بود. ما معتقدیم اگر بخواهیم به ارتقاء سطح دانش فنی کمک کنیم این نمایشگاه می تواند در این عرصه اثرگذار باشد.
حسینی با اشاره به اهمیت بازی نویسی خاطرنشان کرد: باید متنی وجود داشته باشد که براساس آن کاری انجام شود داستانهای قرآنی، بیداری اسلامی، مقاومت، دفاع سایبری، دفاع مقدس، سبک زندگی ایرانی اسلامی، دستاوردهای علمی از جمله محورهای موضوعی بازی نویسی است.
وزیر فرهنگ ادامه داد: اگر قصه نگیرد فیلم جاذبه نخواهد داشت در معاونت هنری و سینمایی به این مساله پرداختیم و جشنواره فیلمنامه نویسی انقلاب اسلامی را برگزار کردیم در بخش تئاتر نیز بنیاد ادبیات نمایشی را شکل دادیم و جشنواره ای نیز برگزار کردیم در بخش بازیهای رایانه ای نیز باید توجه ویژه ای به بازی نامه نویسی شود که خوشبختانه در نمایشگاه مسابقه ای با این مضمون برگزار می شود که البته نیاز به حمایت جدی تر دارد.
به گفته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مسابقه طراحی کاراکتر که به موضوع دفاع مقدس رزمندگان خانه ایرانی و پهلوانان ایرانی می پردازد در سومین نمایشگاه بازیهای رایانه ای برگزار می شود.
حسینی از رشد سی درصدی آثار ارسالی به نمایشگاه بازیهای رایانه ای نسبت به سال قبل خبر داد و گفت: 214 اثر به سومین نمایشگاه بازیهای رایانه ای رسیده است و از سال 90 تاکنون جمعاً 500 اثر در زمینه بازیهای رایانه ای تولید شده است.
حسینی خاطرنشان کرد: فضای نمایشگاه امسال در مقایسه با سال قبل 20 درصد افزایش داشته است و ما به خاطر محدودیت های مالی نتوانستیم این فضا را تا صددرصد افزایش دهیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد از حضور بیش از 150 شرکت، نهاد و موسسه در نمایشگاه بازیهای رایانه ای امسال خبر داد و گفت: ما در این زمینه رشد 50 درصدی داشتیم در نمایشگاه امسال توجه ویژه ای به بازی سازان مستقل شده و جایگاه خاصی برای آنها در نظر گرفتیم.
وی با اشاره به استقبال مردم از نمایشگاه بازیهای رایانه ای یادآور شد: طبق آمار به دست آمده متوسط زمانی که فرد در نمایشگاه بازیهای رایانه ای پارسال صرف کرده 5/3 ساعت بوده علاوه بر این نمایشگاه با استقبال رسانه ها نیز مواجه شده و ما انتظار داریم این توجهات در طول سال وجود داشته باشد تا بازیهای ایرانی بتواند جایگزین بازیهای خارجی شود.
حسینی با اشاره به برگزاری نمایشگاههای استانی تصریح کرد: اگر امکانات مالی اجازه دهد می توان نمایشگاه بازیهای رایانه ای را در تمام استانها برگزار کرد تاکنون در خراسان رضوی و قم این نمایشگاه برگزار شده و امسال قرار است در اصفهان، تبریز، اهواز نیز برگزار شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: در سطح بین الملل بازیهای ایرانی تحسین متخصصان را برانگیخته است براین اساس ما باید در این عرصه سرمایه گذاری بیشتری کنیم زیرا حرف برای گفتن داریم و پیامهای زیادی را می توان از این طریق به دنیا ارایه کرد.
پایان پیام/
نظر شما