حدیث بندگی؛ زندگی 13 تن از علمای اخلاق را به تصویر می کشد

خبرگزاری شبستان: تهیه کننده برنامه حدیث بندگی، از مراحل پایانی ساخت این برنامه و بازسازی زندگی نامه 13 تن از علمای اخلاق پس ماه مبارک رمضان خبر داد.

علی مهام، تهیه کننده برنامه حدیث بندگی، با اشاره به محتوای این برنامه تلویزیونی به خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان گفت: صحنه‌های بازسازی شده زندگی علما از جمله آیات عظام محمدعلی اراکی، سید محمدهادی میلانی، سیدرضا بهاالدینی، آیت‌الله سیدابوالحسن اصفهانی، علامه عبدالحسین امینی، آیت‌الله عبدالکریم حق‌شناس، آیت‌الله میرزا جواد تهرانی، شیخ جعفر شوشتری، آیت‌الله سیداحمد فهری زنجانی، آیت‌الله علی مشکینی، آیت‌الله مهدی الهی قمشه‌ای و شیخ محمدحسین زاهد و همچنین بانو مجتهده امین پس ماه مبارک رمضان به روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما می رود.


وی ادامه داد: پس از ماه رمضان و پایان تصویربرداری صحنه‌های بازسازی شده، کار تدوین، صداگذاری و ضبط نریشن و صحنه‌های مربوط به مصاحبه با کسانی که برای تکمیل این مجموعه مورد نیاز هستند آغاز می شود.


مهام تصریح کرد: «حدیث بندگی» مستندی است که نسبت به مجموعه "حدیث سرو" که با این موضوع ساخته شده بود با میدان بازسازی بیشتر از وقایع مهم زندگی که بخشی از دوران مهم و تأثیرگذار زندگی سیزده تن از علما و عرفای برجسته اسلام می باشد را به تصویر می‌‌کشد.


از بازیگرانی که در این مجموعه نقش آفرینی می‌کنند می‌توان به محمدرضا غیاث‌آبادی، امیرعباس ملکیان‌پور، رضا مولایی‌نژادفر، محمد علی، یوسف پورشفتی، علیرضا عباسی، بانو جعفری و ... اشاره کرد.


تهیه کننده برنامه حدیث بندگی، با اشاره به محتوای این برنامه تلویزیونی اظهار کرد: برنامه حدیث بندگی در قالب 13 برنامه 45 دقیقه ای حدیث بندگی پس از ماه مبارک رمضان به روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما می رود.

 

وی افزود:چند کارگردان، سیدشهاب محمدحسن صفری، محمدرضا شهابی بعد ماه رمضان مراحل پایانی کار خود را طی می کند که به برشی از زندگی علمابا موضوعات عرفانی، اجتماعی، مذهبی، می پردازد که زندگی این بزرگان را به صورت ساده به تصویر می کشد.
 

مهام تصریح کرد: این کار در سه مرحله تصویبرداری شده که از جنس محصولات دیربازده است که تنها برای اتنخاب بازیگر منطبق با ویژگی های اشخاص داستان، بین 150 تا 200 بازیگر تئاتر مورد ارزیابی قرار گرفت که نزدیک به 8 ماه وقت صرف شد.

 

وی با اشاره به اهم فعالیت خود ویژه برنامه سازی در ماه مبارک رمضان عنوان کرد: سال گذشته موفق به تولید برنامه ای با عنوان نجوای درون ویژه ایام ماه مبارک رمضان شدم، که به تبیین شخصیت‌های دعاخوان، می پرداخت.

 

مهام با اشاره به چگونگی محتوای برنامه های ماه رمضان تصریح کرد: برنامه هایی که در ماه مبارک رمضان ساخته می شوند نباید غم‌ناک بوده، و با شیب خاصی حال و هوای شادابی داشته باشد زیرا این زمان ماه میهمانی خدا است و لازم در این ماه رویکرد مذهبی، در درون و زیرپوست کارها وجود داشته باشد که در آن رنگ و بویی از حال و هوای شادابی نمایان شود.
 

وی با اشاره به فعالیت اخیر خود برای تولید برنامه های تلویزیونی خاطرنشان کرد: برنامه ای مستند به توصیف شخصیت علی بن مهدیار اهوازی، یکی از زیارت کنندگان امام زمان(عج) می پردازد که از فعالیت اخیر من در ساخت برنامه ای تلویزیونی است.
 

شایان ذکر است، برنامه حدیث زندگی به تصویربرداری بهزاد علی آبادیان، عباس عسگری، طراحی گریم، بابک شعایی و طراحی صحنه قاسم قاسمی تولید می شود.
 

پایان پیام/

 

کد خبر 280772

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha