علی رجبی حافظ بین المللی قرآن کریم با اشاره به حال و هوای نمایشگاه بین المللی قرآن کریم به خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان، گفت: نمایشگاه امسال با طراحی دکور و سازه های چوبی نمای بسیار زیبایی نسبت به سال گذشته پیدا کرده بود و مردم با استقبال و گرمای زیاد در ماه مبارک رمضان از محصولات قرآنی بازدید کردند.
وی با اشاره به تمرکز رسانه ها برای تشویق مردم به حضور در چنین عرصه های نمایش محصولات و دستاوردهای قرآنی کشور افزود: نمایشگاه قران جای رسانه ای شدن و تبلیغات بیش از این دارد تا با قدرتی بیش از پیش در حوزه ترویج مضامین قرآنی و اسلامی فعالیت نماید.
رجبی افزود: موضوع حفظ قران کریم در نمایشگاه قرآن باید بیش از پیش تبیین شود و کارهای موجود خوب است اما تا رسیدن به آرمانهای مدنظر همچون تربیت ده میلیون حافظ در کشور فاصله زیادی وجود دارد همچنین نمایشگاه قرآن فضای مناسبی است تا به حفظ تخصصی ویژه نخبگان نگاه ویژه ای داشته باشد و آموزشهای جانبی و کاربردی را ویژه این قشر برگزار نماید همچنین بخش تکریم قهرمانان قرآنی و آغاز به کار آن در نمایشگاه 21 شروع مناسبی است باید در سالهای آینده با قدرت بیشتر ادامه پیدا کند.
سطح کیفی حفظ قرآن در ایران متناسب با پیشرفت کمی آن رشد چشمگیری نداشته است . اما سطح مسابقات بین المللی حفظ قرآن در کشور در چند سال اخیر رشد خوبی داشته ونسبت به مسابقات بین المللی کشورهای دیگر از سطح کیفی بالاتری برخوردار است . »
رجبی درباره ی تأثیر مسابقات قرآنی بر شکوفایی استعدادها گفت : « اگر روی این مسئله به خوبی تبلیغ و پوشش رسانه ای صورت گیرد ، در کنار فعالیت های جذاب همراه با نوآوری می تواند انگیزه ی حافظان و قاریان و علاقه مندان قرآنی را افزایش دهد . »
رجبی با اشاره به هدفمند کردن فعالیتهای قرآنی با تعامل بین نخبگان قرآنی افزود: تعامل بین فعالان قرآنی و سازمان اوقاف بر تکریم شأن نخبگان قرآنی که در هر منطقه مشغول به خدمترسانی به قرآن کریم هستند، سبب هدفمند کردن فعالیتهای قرآنی خواهد شد.
وی ادامه داد: ارتباط سازمان های و ارگان های برگزار کننده مسابقات قرآنی در کشور با نخبگان قرآنی که تجربیات زیادی در عرصه اجرایی کسب کردهاند، میتواند در گسترش فعالیتهای قرآنی در کشور کمک به سزایی داشته باشد.
رجبی افزود: اگر با نخبگان قرآنی ارتباط مستمر داشته باشیم و از آنها به عنوان گروه مشاوران قرآنی مشورت بگیرد، به طور حتم در ارتقای فعالیتهای قرآنی به ویژه برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن کریم موفقتر عمل خواهد کرد؛ چرا که در کنار یک مدیر موفق، گروه مشاوران کار آزموده، توسعهبخش فعالیتهای قرآنی خواهد بود.
وی ادامه داد: ظرفیت ایران و جهان اسلام برای ایجاد تنوع در فعالیتهای قرآنی بیش از آنچه که صورت میگیرد است که باید برای افزایش فعالیتهای قرآنی تصمیمهای کارآمدی اتخاذ شود.
رجبی، یکی از راههای گسترش فعالیتهای قرآنی را تشکیل کارگاه آموزشی برای نخبگان هر استان عنوان کرد و گفت: دعوت از نخبگان قرآنی هر منطقه و تعامل بیشتر سازمان اوقاف و امور خیریه با آنها باعث رشد فعالیتهای قرآنی در کشور میشود.
پایان پیام/
نظر شما