تفسیر معارف ادعیه باید وارد متون آموزشی شود

خبرگزاری شبستان: یک کارشناس علوم دینی با بیان اینکه همه چیزهای مورد نیاز انسان در متن دین نهفته است، گفت: علماء و دانشمندان با تفسیر معارف ادعیه آن را از طریق مولفین کتب درسی وارد متون آموزشی کنند.

حجت الاسلام علیرضا عاشوری، کارشناس علوم دینی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان با اشاره به اینکه ماه تقوی و تمرین خویشتن داری از گناه و حتی خودداری از امور مباح، در حال اتمام است، گفت: باید سعی کنیم این سطح از عبودیت را در تمام طول سال حفظ کنیم.


امام جمعه خمام با بیان اینکه دعاهایی که در ماه رمضان می‎خوانیم مملو از علم و معرفت حقیقی‎‌اند، اظهار کرد: ادعیه از آن جهت که از لسان اهل بیت(ع) صار شده می‌توان در آن عمیق ترین مباحث معرفتی را جستجو کرد.

 

وی با اضافه کردن اینکه معارف موجود در ادعیه‌ای که از سوی معصومین(ع) ارائه شده بسیار عمیق تر از معارفی است که در احادیثشان وجود دارد، خاطرنشان کرد: این موضوع به این دلیل است که ائمه(ع) در پاسخ به سوالات مردم در سطح فهم آن‌ها سخن می‌گفتند اما در مواجهه با خداوند در سطح علم و معرفت خویش حرف می‌زدند.


حجت الاسلام عاشوری با تاکید بر اینکه با توجه به معارف غنی موجود در ادعیه باید علماء و دانشمندان این دعاها را تجزیه، تحلیل و تفسیر کنند و آن را منبع موضوعات علمی قرار دهند، اذعان کرد: همچنین مؤلفین کتب درسی هم این موضوعات را در متون آموزشی خود جا دهند زیرا همه چیزهای مورد نیاز انسان در متن دین نهفته شده است.

  

وی با اشاره به اینکه ماه مبارک رمضان برای فرشته خو شدن انسان است، گفت: فرشتگانی به امر الهی در خدمت مؤمنین روزه دار هستند و حتی در خواب هم از ما پذیرایی می‌کنند که اگر ما هم فرشته خو شویم آنها در خدمتگزاری موفق‌تر خواهند بود.

 

 پایان پیام//

کد خبر 280393

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha