«سواتی»، اهل کشور مالی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: مالی یکی از کشورهایی است که بیشترین میزان جمعیت مسلمان در جهان را دارا است به طوری که 95درصد جمعیت 15میلیونی این کشور را مسلمانان تشکیل می دهند.
وی درباره فرارسیدن ماه رمضان افزود: مسلمانان مالی با شور و شوقی خاص به استقبال ماه رمضان می روند که که در اصطلاح محلی به آن "ماه باراجی" یعنی "ماه برکت" می گویند.
وی با اشاره به اجرای مراسم قرآن در ماه رمضان گفت: آموزش قرآن و حفظ آن در کشور ما قدمتی چند صد ساله دارد و مردم کشور ما از دیرباز با روش های مختلف سنتی به حفظ و آموزش این کتاب الهی می پردازند به طوری که تکه چوب های با قدمت بیش از صد سال به جای مانده که مردم در زمان قدیم بر روی آنها قرآن می نوشتند و برای تدریس قرآن استفاده می کردند.
سواتی در مورد مساجد مالی گفت: مساجد مالی که با معماری خاص خود ساخته می شوند، در اولین نماز تراویح ماه رحمت و بخشایش، مالامال از جمعیت شدند. مساجد کشور ما بدون استفاده از ذره ای مواد غیرطبیعی ساخته می شوند و بعضی از آنها قدمت چند صد ساله دارند و مصالح آن صرفاً از خاک و چوب است که از استحکام خوبی به نسبت آب و هوای کشور مالی برخوردار است.
وی در مورد چوب های قرار گرفته بر روی دیوارهای مساجد کشورش گفت: این چوب ها بیشتر نقش نردبان را ایفا می کردند تا به موقع ساختن مسجد، بالا بردن مصالح و ساخت مسجد به آسانی انجام پذیرد.
سواتی تا چند سال پیش پیرو مذهب اهل سنت بوده است و تحت تاثیر کتاب های آیت الله موسوی لاری به مذهب تشیع گرایش پیدا کرده و در حال حاضر شیعه است.
پایان پیام/
نظر شما