به گزارش خبرنگار تجسمی خبرگزاری شبستان، این نمایشگاه با همکاری هیات مدیره انجمن هنرمندان مجسمه ساز ایران و با هدف پویایی و رشد و ارتقای سطح کیفی و کمّی مجسمه سازی در کشور، با رویکردی آزاد از نظر موضوع و متریال و با حضور 96 هنرمند مجسمه ساز آغاز به کار کرد. در این نمایشگاه همچنین، آثاری از اساتید فقید مجسمه سازی آقایان «حمید الله رضایی»، «عربعلی شروه» و «بیژن نعمتی شریف» به نمایش گذاشته شده است.
«سعید شهلاپور»، «ستاره بریرانی»، «محمدرضا ذبیحالله پور»، «بیژن غنچه پور» و «معصومه روستا» هیات انتخاب آثار این نمایشگاه را تشکیل می دهند. مسئولیت این نمایشگاه نیز بر عهده فاطمه مجیدی است.
بر اساس گزارش شبستان، استقبال از نمایشگاه آزاد مجسمهسازان در خانه هنرمندان ایران به تبع ظرفیت هنری و بازدیدکنندگان این مجموعه، خوب بوده است، اما مجسمه سازی در جامعه هنری ایران، پتانسیل بیش از اینها را دارد.
عبدالرضا خشنود - عنوان اثر: لاکپشت آهنی
ترویج مجسمهسازی؛ اصلی ترین هدف نمایشگاه
«حمید شانس» رییس هیات مدیره انجمن هنرمندان مجسمه ساز ایران در گفتوگو با خبرنگار شبستان درباره این نمایشگاه بیان کرد: مساله این است که در یک شرایط تاریخی قرار داریم که به نظر می رسد این مورد تثبیت شده که هیچ امر اجتماعی بدون همراهی کامل و تخصصی اهل آن فعالیت اجتماعی رشد نخواهد یافت.
وی درباره اهداف این انجمن در برپایی نمایشگاه خاطرنشان کرد: هدف ما گسترش فعالیت های جمعی هنرمندان و ایجاد ارتباط با توده های وسیع تر مردمی است که سواد بخشی از توانمندی های آنها است و فرهنگ و هنر بخشی از دغدغه های زندگی شان است و بیش از این رشد خواهد کرد.
شانس با اشاره به اینکه این فعالیت را به صورت گروهی و با سازماندهی از یک سال قبل آغاز شد، گفت: بخشی از اهداف ما در انجمن پس از انجام این فعالیت ها، ترویج مجسمه سازی از طریق نمایشگاه ها است که این نمایشگاه نیز در این چارچوب سازماندهی شده است.
مرتضی شعبانی- عنوان اثر: کیکاووس
نمایش بیش از 100 مجسمه در فضای خانه هنرمندان
«سعید شهلاپور» از اعضای هیات انتخاب آثار این نمایشگاه و هیات مدیره انجمن هنرمندان مجسمه ساز ایران نیز درباره نمایشگاه به شبستان گفت: این نمایشگاه یکی از نمایشگاه های سالانه انجمن است که با موضوع آزاد برگزار می شود، البته تفاوت این نمایشگاه نسبت به نمایشگاه های قبل در این است که شرکت کنندگان در آن، فقط از اعضای انجمن نیستند.
وی ادامه داد: ابعاد و تکنیک آثار بسیار متنوع است و سعی شده آثار متناسب با فضای خانه هنرمندان ایران انتخاب شود، اما نکته قابل تامل در خصوص این مجموعه این است که هنرمندان برای ارائه آثارشان در این نمایشگاه، ملزم شده اند تا از مواد و متریال ماندگار در خلق آثارشان استفاده کنند و این آثار تداعی کننده ماکت نباشد.
شهلاپور اضافه کرد: در این نمایشگاه بیش از 100 مجسمه به نمایش گذاشته شده و هر هنرمند با یک یا چند مجسمه در این نمایشگاه حضور پیدا کرده است و امکان فروش آثار نیز در این نمایشگاه فراهم شده است که 30 درصد فروش نمایشگاه به انجمن مجسمه سازان ایران تعلق می گیرد.
پایان پیام/
نظر شما