به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، دکتر رضا شاهین فر، رئیس جهاد دانشگاهی خراسان شمالی امروز (14مرداد) در نشست خبری باخبرنگاران استان گفت: در صورت همکاری و مساعدت وزارت علوم، دانشگاه علم و فرهنگ در کنار مرکز علمی و کاربردی تا بهمن ماه سال جاری در استان افتتاح می شود.
وی با اشاره به اخذ موافقت اولیه افتتاح این دانشگاه در استان، افزود: با توجه به اینکه خراسان شمالی قطب کشاورزی و دامپروری است و ضعف زیادی در این مقوله دارد؛ رویکرد این دانشگاه رفع نیاز استان در حوزه صنایع غذایی است.
دکتر شاهین فر خاطرنشان کرد: در حال حاضر سه رشته کارشناسی در حوزه مواد غذایی شامل بهداشت مواد غذایی، صنایع تبدیلی و بازرسی و ایمنی گوشت برای استان پیشنهاد داده شده است.
رئیس جهاد دانشگاهی خراسان شمالی همچنین با اشاره به عدم شناسایی نیروهای توانمند بومی به عنوان یکی از معضلات استان، از راه اندازی پورتال جامع ثبت مشخصات نیروهای بومی استان خبر داد.
وی افزود: با تکمیل اطلاعات این پورتال، گزارشات در اختیار مقامات ارشد استان و کشور قرار می گیرد تا در تصمیم گیری ها مورد استفاده قرار گیرد.
وی در ادامه از امضای دو تفاهمنامه خبر داد و اظها داشت: یکی از این تفاهمنامه ها با پژوهشکده فن آوری اطلاعات و ارتباطات است که در راستای بررسی چالش های نیروی انسانی استان در زمینه سواد کامپیوتری و نقش فن آوری در سبک زندگی اسلامی و ایرانی بسته شده که با انجام آن گام بلندی برای تکمیل سند آی تی استان برداشته می شود.
دکتر شاهین فر، دگر تفاهمنامه منعقده را با پژوهشکده صنایع شیمیایی دانست و تصریح کرد: در این راستا تفاهم نامه مشترکی با مدیرعامل پتروشیمی به امضا رسیده که از این به بعد مجموعه فعالیت های پژوهشی و آموزشی این مجتمع در داخل استان انجام شود.
وی ادامه داد: با امضای این تفاهمنامه یک پروژه پژوهشی سه جانبه بین پتروشیمی، پژوهشکده شیمی و جهاد دانشگاهی انجام می شود که در نتیجه آن، یکی از موارد مورد نیاز صنایع پتروشیمی که در حال حاضر در تحریم است در استان تامین می شود.
رئیس مرکز رشد واحدهای فنآور خراسان شمالی ضمن یادآوری حمایت از نخبگان و نیروهای توانمند بومی استان با ایجاد مرکز رشد واحدهای فنآور در سال87، گفت: در حال حاضر 32 واحد فن آور که همگی صاحب ایده های برتر مختص به خود و دارای ثبت اختراع هستند؛ تحت حمایت این مرکز قرار دارند.
وی خاطرنشان کرد: در چند سال اخیر با مشاوره و حمایت های مالی و برنامه های آموزشی این مرکز در 18 واحد فن آور، 4 هزار و 500 میلیون ریال فروش محصولات فن آوری داشته ایم.
دکتر شاهین فر به آموزش های بلند مدت جهاد دانشگاهی استان نیز اشاره کرد و بیان داشت: این مرکز تا کنون هزار و 200 دانش آموخته تقدیم جامعه کرده و حدود 850 نفر نیز در 15 کد رشته شامل حسابداری، کامپیوتر و حقوق در دو مقطع کاردانی و کارشناسی در حال تحصیل هستند.
وی در پایان از افتتاح دانشگاه علم و فرهنگ درصورت مساعدت وزارت علوم تابهمن ماه سال جاری در استان خبرداد.
پایان پیام/
نظر شما