اردوهای جهادی، سبک زندگی جهادی را احیا می کنند

استاد حوزه و دانشگاه تهران با اشاره به این سخن رهبر معظم انقلاب که می فرمایند «امید من به جوان هاست، آنان را به اردوهای جهادی ببرید.»، ادامه داد: اردوهای جهادی، سبک زندگی جهادی را احیا می کنند.

 به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان ،فروغ نیلچی‏زاده شامگاه یکشنبه(13مرداد) در آیین گرامیداشت روز قشر بسیج جامعه زنان با بیان اینکه انسان مجاهد، خود ارزشمندی ذاتی را می شناسد، افزود: چیزی شیرین تر از جان وجود ندارد اما با رضایت، جان خود را به جانان می فروشد.


این استاد دانشگاه با اشاره به آیه «انَّ اللهَ اشتَری مِن المومنینَ أنفسَهُم و اَموالهم باَن لَهم الجَنَّه»، گفت: انسان ها، مرگ را به خوبی تصدیق می کنند، اما هیچ گاه آن را تصور نمی کنند. لحظات سکرات مرگ سخت ترین لحظات است، خداوند جان افراد را گران می خرد، و بهشت به آنها عطا می کند، اما چرا برخی افراد آن را ارزان می فروشند؟


وی یاداور شد: برخی از رنج ها لذت زندگی را زیاد می کنند. در سختی ها، استعدادها شکوفا می شود. در دنیای مدرنیته امکانات بیشتر شده اما معنویت رشد نکرده است، چون افراد نفس خود را پرورش داده اند.


استاد حوزه و دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: در جهاد با نفس، فرد باید قدر جانش را بداند تا عزتمند شود. اعتماد به نفس انسان را در مسیر ضد ارزش قرار داده، او را به سمت عُجب می کشاند، اما عزت نفس او را به سوی زیبایی درون سوق می دهد.


وی در تببین روایت «مُوتوا قَبل أن تَمُوتُوا»، گفت: مجاهد در راه خدا، روی نفس اماره خود پا می گذارد و آن را تحت فرمان و اراده خداوند قرار می دهد.


استاد حوزه و دانشگاه تهران گفت: سبک زندگی جهادی برترین سبک زندگی قرآنی و اسلامی است و زنان در بسط و گسترش این نوع سبک زندگی نقش تأثیرگذاری دارند.


وی به مقایسه دو جنس زن و مرد پرداخت و افزود: زنهایی که در مدار حقایق عالم حرکت می‏کنند، قدرتشان با مردها متفاوت است چون قوای بدنی زن کمتر از مردم است و چون خداوند در وجود او حقایقی را قرار داده است که آن حقایق در لطافت، پاکی و ظرافت قرار دارد.


استاد حوزه و دانشگاه تهران گفت: زن در لطافت روحی و جسمی فوق‏العاده آسیب‏پذیر است؛ نداشتن خودباوری در بین زن‏ها و عدم باورمندی نسبت به زن‏ها دو مساله‏ای است که همدیگر را تغذیه می‏کنند.

 

نیلچی زاده با تبیین این نکته که سبک زندگی جهادی بالاتر از تمام فضایل است، گفت: ایمان به خدا و روز قیامت اساس سبک زندگی جهادی است و کسانی که سبک زندگی جهادی را انتخاب می کنند حتی اگر اقلیت هم باشند باز هم در مسیر زندگی راه درست را طی می کنند.


این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این مطلب که زمانی که فرد مجاهد متوجه شود دین فرد مسلمانی در کشور دیگری در خطر است برای یاری رساندن دین خدا مهاجرت می کند، تصریح کرد: مسئله مهاجرت برای یاری رساندن به مسلمانان در هشت سال دفاع مقدس بسیار نمود داشت چرا که در این دوران رزمندگانی از کشورهای دیگر برای جنگ با عراق به ایران آمدند.


وی گفت: انسان مجاهد در سبک زندگی جهادی فی سبیل الله حرکت می کند و برای حفظ پرچم اسلام تلاش می کند تا زمینه ساز ظهور حضرت صاحب الزمان(عج) شود.


استاد حوزه و دانشگاه تهران با بیان اینکه سبک زندگی همان چیزی است که نائب امام زمان(عج) آیت الله خامنه‏ای سال گذشته بارها و بارها بر آن تأکید کردند، اظهار داشت: سوال اینجاست که چگونه باید سبک زندگیمان را تغییر دهیم.


نیلچی‏زاده افزود: باید گفت که در سبک زندگی با برگزاری همایش‏ها و نوشتن مقالات با همین محوریت تغییری ایجاد نمی شود.


وی تأکید کرد: تغییر سبک زندگی مستلزم مهندسی فرهنگی، تحول علوم انسانی و معرفی الگوهای اسلامی خانواده به اقشار مختلف مردم است.


استاد حوزه و دانشگاه تهران گفت: در سبک زندگی اسلامی اگر قرار است زندگی را اصلاح کنیم؛ نباید از نقش برجسته بانوان به ویژه بانوان بسیجی که چشم سایر بانوان به آنهاست غافل شویم و در این راه کوچکترین خطا و اشتباه ضرب در هزار می‏شود.


نیلیچی‏زاده تصریح کرد: توجه به ظواهر دنیایی و مادی زندگی انسانی و غفلت از برترین حقایق هستی آسیب جدی جامعه امروز محسوب می‏شود.


وی اظهار داشت: رفع نواقص و معایب موجود در مقوله‏های فرهنگی یکی از راهکارهای اصلاح سبک زندگی است.


استاد حوزه و دانشگاه تهران گفت: بسیجی حکم دیده‏بان را دارد و وظیفه‏اش بصیرت‏افزایی است؛ بصیرتی که نه دوست ناامید شود و نه دشمن امیدوار و ما باید به عنوان وارثان خون شهدا جانانه در مسیر دفاع از ارزش‏ها با پیروی از فرامین و منویات مقام معظم رهبری تلاش کنیم.

 

نیلچی‏زاده با اشاره به وجود هفت هزار زن شهیدی که تاج افتخار همه زنان شیعه در عالم هستند، اذعان داشت: اگر قرار است سبک زندگی اسلامی باشد، باید گفت زن کلید این سبک زندگی است؛ همان‏طور که در سبک زندگی غرب، زن محور است.


 

پایان پیام/

کد خبر 279562

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha