وزیر ارشاد با وجود همه سختی ها و فشارها در مجموع موفق بود

خبرگزاری شبستان: حداد گفت: تحول در ادب، فرهنگ و هنر کار سریعی نیست و نیاز به زمان دارد، اما وزیر ارشاد با تمام سختی‌ها و فشارها توانست در مجموع موفق باشد و باید در آینده نیز در سنگری دیگر به وظیفه خودعمل کند.

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات شبستان ،شب گذشته 12 مرداد ماه، مراسم «برخوان واژه‌ها» با حضور سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، غلامعلی حدادعادل، رئیس فرهنگستان ادب، محسن مؤمنی شریف، مدیر حوزه هنری و شاعرانی چون حمید سبزواری، سعید بیابانکی، فاضل نظری، سعید حدادیان، محمدعلی بهمنی، ناصر فیض، میلاد عرفان‌پور و ... در مجموعه باغ زیبا برگزار شد.

 

در این مراسم شاعرانی چون محمدعلی بهمنی، سعید بیابانکی، رستم عجمی از تاجیکستان، غلامعلی حدادعادل، معصومه موسوی از افغانستان، ناصر فیض، بیژن ارژن، حمیدرضا شکاری، فاطمه طارمی، فاضل نظری، میلاد عرفا‌ن‌پور، حمید هنرجو به شعرخوانی پرداختند.

 

غلامعلی حدادعادل که برای خواندن شعر درپشت تریبون حضور یافته بود پیش از خواندن شعر خود، درباره وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با دو انگیزه در این جا حضور پیدا کردم، نخست بهره‌مندی از شعر شاعران و دوم تشکر از سیدمحمد حسینی ، زیرا چهار سالی که او به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خدمت کرد. به صورت‌های مختلفی با وی ارتباط داشتیم.

 

وی با بیان اینکه حسینی زحمات بسیاری در طول چهار سال وزارت خود متحمل شد عنوان کرد: به واسطه تلاشهای دکتر حسینی دروزارت فرهنگ وی به توفیقاتی نیز دست پیدا کرد.


وی خاطر نشان کرد: ایجاد تحول در ادب، فرهنگ و هنر کار سریعی نیست و نیاز به زمان دارد، اما وزیر ارشاد با تمام سختی‌ها و فشارها توانست در مجموع موفق باشد و باید در آینده نیز در سنگری دیگر به وظیفه خودعمل کند.


این مقام مسئول در پایان با این شعر سخنان خود را به پایان برد و خواند: مرا به سادگی دل‌ها می‌توان بخشید/ خطا نموده‌ام و چشم آفرین دارم.


در ادامه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز ضمن تشکر از همکاری شاعران با وزارت ارشاد، اظهار داشت: امیدوار هستم در دولت یازدهم گام‌های بهتری برداشته شود، اما به صورت تیتر وار به اقداماتی که در طول این مدت صورت گرفته است اشاره می‌کنم.

 

وی سپس گفت: جشنواره شعر فجر از دولت نهم آغاز شد و ما ادامه دهنده آن بودیم، همایش شاعران ایران، برگزاری جشنواره‌های شعر دفاع مقدس و مقاومت، راه‌اندازی دبیرخانه شعر آیینی و... بخش دیگری از برنامه‌های دولت دهم بود که ما ادامه دهنده آنها بودیم .

 

حسینی در ادامه با اشاره به اعزام شاعران به خارج و اقصی نقاط کشور اضافه کرد: اعزام شاعران به خارج از کشور و اقصی نقاط کشوراز دیگر اقداماتی است که باید به آن اشاره کنم، از هر فرصت برای توجه به شاعران باید استفاده کرد، همواره در برنامه‌ها و جشنواره‌های مختلف شاعران حضوری فعال داشتند، حتی در نمایشگاه قرآن شاعران ضمن حضور به اجرای برنامه پرداختند.

 

حسینی با اشاره به نامگذاری 10 تیر به عنوان روز صائب تبریزی افزود: امیدوارم با ثبت این روز در تقویم هر ساله شاهد اجرای برنامه‌هایی برای این شاعر باشیم.البته ما برنامه‌هایی هم برای مرحوم معلمی، خلیل عمرانی، استاد شاهرخی و شاهرخ اورامی برگزار شده، البته توجه خاصی هم به احمد عزیزی در بیمارستان شد تا سلامتی کامل خود را به دست آورد. همچنین برنامه هایی چون جایزه ادبی همچون پروین اعتصامی، رونمایی از برخی آثار، برگزاری دو مراسم در زادگاه قیصر امین‌پور، نصرالله مردانی، سپیده کاشانی، طاهره صفارزاده و تاج‌الشعرا نیزداشته ایم.

 

حسینی ضمن اشاره به اینکه هفته آینده کنگره مشفق کاشانی را برگزار خواهیم کرد، گفت: قرار است برای مشفق کاشانی شاعر برجسته انقلاب در آغاز دهه دهم عمر وی کنگره‌ای برگزار شود.

 

حسینی در ادامه سخنان خود چاپ و انتشار کتاب شاعران جلسه با مداحان و ذاکران را از دیگر اقدامات خواند و ضمن اشاره به موزه مفاخر در تبریز گفت: فاز اول این موزه مربوط به علما و اسلام‌شناسان و فاز دوم مربوط به هنرمندان و شهیدان خواهد بود که امیدواریم در هر استان مراکزی داشته باشیم تا شخصیت‌ها به مردم معرفی شوند.

 

حسینی در پایان سخنان خود ضمن طلب حلالیت اظهار کرد: اگر کوتاهی در این مدت شده عذرخواهی می‌کنم، اما یکی از اولویت‌های کار ما این بود که اگر به سینما و مطبوعات یا کتاب بها می‌دهیم به شعرا هم اعتنا کنیم.


در پایان این مراسم حمید سبزواری و محمدعلی مجاهدی به پاس زحمات وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از او تقدیر و تشکر کردند و سبزواری شعری را به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تقدیم کرد.
پایان پیام/
 

کد خبر 279219

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha