نخستین نشست بررسی راهکارهای تحقق حماسه اقتصادی در کردستان برگزار شد

خبرگزاری شبستان:نخستین نشست بررسی راهکارهای تحقق حماسه اقتصادی کردستان زیر نظر مرکز مطالعات راهبردی دفتر نمایندگی ولی ‌فقیه در استان و با حضور نخبگان و صاحب ‌نظران اقتصادی در سنندج برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، علیرضا شهسواری مدیر مرکز مطالعات راهبری دفتر نماینده ولی فقیه در استان کردستان پنج شنبه شب(10مرداد)در نخستین نشست بررسی راهکارهای تحقق حماسه اقتصادی که به همت این مرکز برگزار شده بود، اظهار داشت: کردستان یکی از غنی ترین استان ها کشور از لحاظ منابع طبیعی و نیروی انسانی بوده و وضعیت کنونی این استان در حوزه اقتصاد کشور قابل قبول نیست.


وی افزود: به منظور بررسی راهکارهای تحقق حماسه اقتصادی و استفاده از ایده‌ ها و نظرات نخبگان و صاحب‌نظران دانشگاهی استان سلسله نشست‌ های تخصصی با این موضوع زیر نظر مرکز مطالعات راهبردی دفتر نماینده ولی فقیه در استان آغاز شده و در ایام مختلف نیز تداوم خواهد داشت.


شهسواری خاطر نشان کرد: تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص حماسه اقتصادی و تلاش در مسیر بومی ‌سازی راهکارها و موضوعات اقتصادی و تسری مسائل در سطح ملی به حوزه استانی برای گره ‌گشایی امور از جمله اهداف این نشست ها به شمار می آید.


وی افزود: با مشارکت گسترده نخبگان دانشگاهی و اعضای مرکز راهبردی زمینه برپایی دو جلسه ویژه برای خلق حماسه سیاسی در دوران انتخابات خرداد ماه امسال در استان فراهم شد و امید است این نشست ها تا تحقق حماسه اقتصادی و با حضور و مشارکت گسرده نخبگان و صاحب نظران دانشگاهی استان تداوم داشته باشد.


حامد قادرزاده از اعضای مرکز مطالعات راهبردی استان و استاد دانشگاه‌ های استان کردستان در رشته اقتصاد نیز در این نشست اظهار داشت: امید است با توجه به پتانسیل ‌هایی که از لحاظ منابع طبیعی و نیروی انسانی کارآمد در استان داریم و با تکیه بر ایده‌ های نخبگان و صاحب ‌نظران اقتصادی استان بتوانیم بخشی از محرومیت ‌ها و عقب‌افتادگی ‌های استان را جبران کنیم.


وی افزود: به دلیل کمبود زیرساخت‌ های لازم در استان شاهد عدم به کارگیری تحصیلکرده ‌های دانشگاهی در حوزه تولید و شکوفایی اقتصادی استان هستیم و بهره ‌وری در صنایع تولیدی استان نیز بسیار پایین است.


قادرزاده اظهار داشت: تببین اهداف خلق حماسه اقتصادی و ارتقای جایگاه استان در عرصه تولید و اقتصاد کشور بدون فعال شدن کمیته ‌های تخصصی مرکز مطالعات راهبردی استان و حضور صاحب نظران و نخبگان اقتصادی میسر نخواهد شد لذا امید است رفع بسیاری از این چالش‌ ها و مشکلات در قالب برنامه‌ های کوتاه ‌مدت و میان ‌مدت میسر شود.


عبدالله کاردانی رئیس خانه صنعت و معدن استان کردستان نیز در این نشست اظهار داشت: کمبود منابع مالی، عدم ثبات قیمت مواد اولیه و وجود قوانین دست و پاگیر در حوزه تولید از جمله موانعی است که رشد تولیدات و به تبع آن رشد اقتصادی استان را کند کرده است.


وی افزود: هم ‌اکنون 12 انجمن فعال در بخش تولید استان و 2 کانون کارآفرینی فعال هستند که ارتباط بیشتر این انجمن‌ها با نخبگان و صاحب‌ نظران دانشگاهی در حوزه اقتصاد می ‌تواند راهکارهای عملی را برای رفع دغدغه ‌ها و کاهش مشکلات آنان ارائه کند.


گفتنی است در ادامه این نشست تعدادی از نخبگان و صاحب نظران اقتصادی استان مطالبی را پیرامون ارتقای جایگاه اقتصاد استان و افزایش سرانه تولید ناخالص ملی کردستانی ها بیان کردند و خواستار توجه بیش از پیش مسئولان کشوری در دولت آینده به این مهم شدند.


پایان پیام/

 

کد خبر 278621

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha