توسعه فرهنگ در روستاها بر عهده ستاد عالی کانون های مساجد کشور است

مشاور وزیر و دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور، توسعه فرهنگ در روستاها را بر عهده ستاد عالی دانست و گفت: این کار با محوریت مساجد امکان پذیر است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت الاسلام حمیدرضا سلیمانی، امروز(13 آذر) در نشست مسئولان ستادی و استانی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور که در زیبا کنار انزلی برگزار شد، با بیان اینکه ارتباط با ائمه جمعه در استان ها از عوامل موفقیت کانون های مساجد است، گفت: افزایش تعداد کانون ها و موفقیت در فعالیت های فرهنگی و هنری کانون های مساجد نیازمند ارتباط خوب و موثر با ائمه جماعات مساجد است.

 

وی ادامه داد: نخستین گام موفقیت در مساجد در گرو ارتباط با روحانیون است.
 

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با اشاره به تکالیف ستاد عالی کانون های مساجد کشور در قبال برنامه پنجم توسعه عنوان کرد: حرکت بر اساس منویات مقام معظم رهبری در مورد نقش برجسته ائمه جماعات و تاکید بر محوریت آنان در مساجد از مهم ترین نقش های ستاد در این زمینه است.

 

وی راه اندازی کانون های فرهنگی و هنری در مساجد را از مهم ترین مصوبات مجلس شورای اسلامی در برنامه پنجم توسعه عنوان کرد و افزود: این وظیفه به ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور محول شده است که تا پایان برنامه پنجم توسعه باید در یک چهارم مساجد کشور، کانون تاسیس شود.

 

دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور، تبیین نسبت توسعه سالانه کانون ها به ازای هر سال دو هزار و 500 کانون در کل کشور را از دیگر وظایف ستاد در برنامه پنجم توسعه اعلام کرد و گفت: نسبت 60 به 40 تاسیس کانون ها در مساجد روستایی نسبت به مساجد شهری باید در این برنامه مورد توجه باشد زیرا یکی از سیاست های مهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه فرهنگ روستاهاست.

 

حجت الاسلام سلیمانی اضافه کرد: توسعه فرهنگ در روستاها بر عهده ستاد عالی است زیرا این کار با محوریت مساجد امکان پذیر است.

 

وی توجه به ایجاد کانون های فرهنگی و هنری در حاشیه شهرها، توجه به کانون های معین در مناطق مرزی، توسعه متوازن بین استان ها و رعایت نسبت کانون های تخصصی به کانون های معمولی را از دیگر محورهای اساسی ستاد عالی در برنامه پنجم توسعه عنوان کرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 2783

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha