محمدرضا جعفری، معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور، امروز (26 اسفند) به خبرنگار شبستان در مازندران گفت: کتابدار با اندیشه افراد، ارتباط مستقیم دارد و اکنون که استکبار جهانی نگاه مادی گرایانه القاء می کند که نیازهای بشر فقط جسمی و مادی است کمتر به نیاز معنوی و روحی توجه دارد، لازم است کتابداران به نیازهای روحی و معنوی افراد توجه مضاعف داشته باشند.
وی تصریح کرد: تمام نیاز های بشر باید برطرف شود و فقط صرف رفع نیاز جسمی کافی نیست چراکه با جوابگویی به تمام نیازها، نیاز های روح برآورده می شود و رفع نیازهای روحی با مطالعه و کتابخوانی بسیار تاثیر گذار است.
جعفری افزود: کتابداران، نیاز روحی را رفع می کنند و تمام آحاد جامعه به ویژه جوانان را با مطالعه مانوس می سازند و بین جوانان و مطالعه آشتی ایجاد می کنند.
معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور، خطاب به کتابداران، تاکید کرد: کتاب های خوب را بشناسید و به طور مطلوب بعد از شناسایی به دیگران، معرفی کنید و بی تفاوت از این مساله مهم نگذرید.
وی با بیان اینکه ویژگی های کتاب ها را معرفی کنید، ادامه داد: حفظ کتاب ها مهم است و در کتابخانه ها باید به مسائل نرم افزاری، قفسه های کتاب، نور سالن مطالعه و نگهداری صحیح کتاب ها اهمیت داد.
جعفری اظهار کرد: نرخ زمان فعلی مطالعه، زیبنده جامعه اسلامی ایران نیست و باید برای افزایش این زمان، همت و تلاش مضاعف داشت و زمان مطالعه جوانا و نوجوانان و مردم با کتاب های مفید، مناسب، متنوع و جذاب افزایش یابد.
معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور ابراز کرد: تلاش کتابدار به طور مستقیم با افزایش نرخ مطالعه کتاب ارتباط دارد و باید در بحث آشنایی کتاب به علاقه مندان اهتمام ورزند.
وی گفت: افرادی که بنیان و شروع زندگی خود را از مسجد می گذارند از عمرشان بهره بیشتر می برند و کتابخانه در کنار مساجد باعث رونق مساجد و حضور هر چه بیشتر مردم در مساجد خواهد شد و این نشانگر اهمیت دین به علم و دانش است که انقلاب اسلامی و با تاسیس و راه اندازی کتابخانه در مساجد تحقق می یابد و مصوبه 302 شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 1371 نیز در راستای احیاء واقعی مساجد و راه اندازی کتابخانه در کنار مساجد همانند صدر اسلام بوده است.
پایان پیام/
نظر شما