نماز، نماد علمی حاکمیت دینی است

خبرگزاری شبستان: دبیر ستاد اقامه نماز استان یزد گفت: نماد علمی حاکمیت دینی برپا داشتن نماز و ترویج و توسعه آن به منظور جلوگیری از زشتی‌هاست

به گزارش خبرگزاری شبستان از یزد، حجت الاسلام علی حبیبیان، دبیر ستاد اقامه نماز استان یزد در نشست ستاد اقامه نماز استان گفت: نماد علمی حاکمیت دینی برپا داشتن نماز و ترویج و توسعه آن به منظور جلوگیری از زشتی هاست.
 

حجت الاسلام حبیبیان بر ترویج و ارتقای فرهنگ نماز در بین جامعه کارگری تاکید کرد و افزود: ترویج و ارتقای فرهنگ نماز در بین جامعه کارگری سبب تقویت روحیه معنوی واخلاقی و همچنین باعث افزایش تولید و بهره‌وری و ارتقای سلامت کاری می‌شود.
 

دبیر ستاد اقامه نماز استان یزد، نماز را راه راستگاری مردم و کلید حل مشکلات دانست و بر ترویج فرهنگ نماز در بین آحاد اعضاء جامعه تاکید کرد.


حجت‌الاسلام حبیبیان با بیان اینکه نماد علمی حاکمیت دینی برپا داشتن نماز و ترویج و توسعه آن به منظور جلوگیری از زشتی‌هاست، بیان کرد: دراین راستا متولیان باید آموزه‌های دینی به‌ویژه نماز را در جامعه گسترش داده و با برنامه‌های فرهنگی زمینه جذب افراد به این فریضه ارزشی را فراهم کنند.


دبیر ستاد اقامه نماز استان یزد، ترویج فرهنگ نماز را فقط وظیفه ستاد اقامه نماز ندانست و تأکید کرد: باید مدیران، مسئولان و مردم در این بخش برنامه عملیاتی داشته باشند و با برنامه‌ریزی جوانان را به سمت مساجد سوق دهند.


حجت الاسلام حبیبیان با بیان این که نماز بهترین وسیله تقرب به خدا و حلقه اتصال انسان به عالم ربوبیت و سنگ بنای دین است بر ارتقای فرهنگ نماز در واحدهای تولیدی تاکید کرد.


احمد مطهری، رئیس امور اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد نیز در این نشست گزارشی از وضعیت مساجد و برگزاری نماز جماعت در کارگاه‌ها و کارخانجات استان یزد ارائه و اظهار کرد: تلاش در جهت تبیین رهنمودها و توصیه‌های مقام معظم رهبری پیرامون امر نماز با نگاه افق چشم‌انداز بسترسازی برای توجه بیش از پیش مسئولان کارکنان و کارگران واحدهای تولیدی و کارخانجات و ادارات به جایگاه نماز، تبیین نقش نماز و کارکردهای مطلوب آن در تولید ملی، ایجاد فضای مناسب برای توجه آحاد مردم و مسئولان به اهمیت موضوع نماز و تجلیل از مدیران، کارکنان و کارگران فعال در امر نماز را از جایگاه بسیار والایی عنوان کرد.


وی افزود: ترویج و گسترش فرهنگ اقامه نماز به شکل صحیح و مناسب منجر به کاهش و از بین رفتن ضد‌ارزش‌ها و منکرات در جامعه می‌شود و به همین منظور توسعه و تجهیز اماکن مذهبی، نمازخانه‌ها و برنامه‌های مربوط به این حوزه باید در دستور کار کارخانجات و واحدهای تولیدی استان یزد قرار گیرد.


مطهری خاطرنشان کرد: اگر فرهنگ نماز جماعت را وارد کارگاه‌ها، شرکت‌ها و دیگر نهادهای کارگری کنیم، برای داشتن جامعه‌ای بسیار شاداب و دارای انگیزه بالا برای فعالیت در بخش‌های مختلف، سرمایه‌گذاری کرده‌ایم؛ چراکه نماز موجب تقویت روحیه تعاون وهمکاری بین افراد و جامعه صنعت،کشاورزی ودیگر بخش‌ها می‌شود.


این مسئول بیان کرد: مدیران و صاحبان صنایع و کارگاه‌ها همانگونه که برای سلامت کارگران و کارمندان خود برنامه‌های ورزشی و تفریحی برگزار می‌کنند باید به نماز نیز در بخش نیازهای روحی آنها، اهمیت داده و برای آن برنامه داشته باشند.
 

پایان پیام/

کد خبر 277721

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha