به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، حجت الاسلام رحیم مهدوی پور، رئیس دانشکده علوم قرآنی بجنورد شب گذشته (5مرداد) در جمع خبرنگاران به تشریح عملکرد 6 ساله این دانشکده پرداخت و گفت: دانشکده علوم قرآنی بجنورد در سال 87 با دو رشته تاسیس شد.
وی افزود: تامین بودجه و پشتیبانی مرحله اول این مجموعه قرآنی می بایست از ناحیه استان و بعد از آن بودجه مورد نیاز توسط دفتر مرکزی تامین شود.
***نداشتن مدیر و نبود مکان مناسب مشکل اساسی دانشکده علوم قرآن است
وی از نبود یک مدیر کاردان و تعویض چندین مدیر بعد از مدیریت نخست دانشکده به عنوان یکی از مشکلات اساسی در سال های اولیه یاد کرد و اظهار داشت: این امر وضعیت را به جایی رساند که دفتر مرکزی اقدام به تعطیلی دانشکده داشت چرا که چندین دوره متوالی هیچ گونه پذیرش دانشجویی نداشت.
مهدوی پور نبود مکان مناسب را از دیگر مشکلات دانست و تصریح کرد: سال گذشته کلاس ها در خوابگاه برگزار می شد و دانشجویان پسر نیز برای تحصیل به دانشکده مشهد انتقال داده شدند.
***پذیرش دانشجو از مهرماه
حجت الاسلام مهدوی پور با اشاره به قبول مدیریت دانشکده از اواخر سال 91، یادآور شد: خوشبختانه با پیگیری های انجام شده در حال حاضر با برگزاری جلسات متعدد با نمایندگان مجلس چندین مصوبه برای دانشکده به تصویب رسید.
وی خاطرنشان کرد: در همین راستا از مهر ماه سال جاری پذیرش دانشجوی جدید دختر و پسر در دانشکده خواهیم داشت.
وی یکی از شرایط ورود به این دانشکده را قبولی در کنکور دانست و یادآور شد: در همین راستا بعد از مرحله اول کنکور سراسری نیز اعلام می شود که پذیرفته شدگان می توانند به عنوان دانشجوی این مجموعه وارد دانشکده شوند.
***افزایش رشته های دانشکده به 3 رشته
حجت الاسلام مهدوی پور تعداد رشته های دانشکده را شامل 2 رشته تفسیر در دوره خواهران و تربیت معلم قرآن در دوره برادران دانست و اظهار داشت: طی سال تحصیلی جدید رشته علوم قرآن و حدیث نیز ویژه پسران به رشته های دانشکده اضافه می شود.
وی گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده در سال جاری بنا داریم در هر رشته حداقل 30 دانشجو در هر رشته جذب شود.
وی یادآور شد: این دانشکده از سال 87 تا کنون حدود 91 فارغ التحصیل داشته که از این تعداد 36 نفر در حال تدوین پایان نامه و دفاع هستند.
*** دانشکده علوم قرآنی نیازمند 9 عضو هیات عمی است
رئیس دانشکده علوم قرآنی بجنورد در ادامه اشاره ای نیز به وضعیت هیات علمی دانشکده داشته و بیان کرد: در حال حاضر تعداد 4 عضو هیات علمی در دانشکده مشغول فعالیت هستند و مدارک 3 نفر دیگر نیز اخذ شده که در مراحل بعدی به جمع هیات علمی دانشکده اضافه می شوند.
وی تعداد مورد نیاز اعضای هیات علمی را در هر رشته 3 نفر اعلام کرد.
***موفقیت 20 نفر از دانشجویان دانشکده در کارشناسی ارشد
وی تصریح کرد: این در حالی است که علیرغم این همه مشکلات حدود 20 نفر از دانشجویان دانشکده جزء افرادی بودند که رتبه های یک تا 3 رقمی در کارشناسی ارشد را کسب کردند که نشان از استعداد بالای این دانشجویان دارد.
حجت الاسلام مهدوی پور متذکر شد: در حال حاضر با توجه به وضعیت موجود دانشکده آمادگی داشتن یک رشته کارشناسی ارشد در دانشکده را نیز داریم.
***افتتاح فاز دوم دانشکده تا 8 ماه آینده
وی با اشاره به عدم افتتاح رسمی ساختمان دانشکده تا کنون، متذکر شد: عوامل دانشکده در ابتدا بدون هیچ گونه امکانات اعم از انشعابات، اتوماسیون و ... وارد ساختمان جدید شدند ولی با انجام کارهای عمده، در حال حاضر تمام انشعابات دانشکده وصل شده و مشغول کابل کشی شبکه اتوماسیون اداری و اینترنت هستیم.
وی فاز اول این دانشکده را شامل خوابگاه، نمازخانه، سالن آمفی تئاتر، کتابخانه، سلف و نمازخانه دانست و گفت: تا کنون 5 کلاس و دو خوابگاه برای ترم مهر ماه آماده شده است.
وی در رابطه با فاز دوم دانشکده نیز خاطرنشان کرد: این فاز که شامل ساختمان آموزشی و اداری می شود نیز در حال انجام است و تا 8 ماه آینده به بهره برداری می رسد.
***تصویب 2 میلیارد تومان اعتبار از محل سفر رهبری
وی همچنین از تصویب 2 میلیارد تومان طی سفر رهبری برای ساخت فاز دوم این دانشکده خبر داد و گفت: از این مبلغ تا کنون یک میلیارد و 200 میلیون تومان تخصیص یافته که تمامی آن جذب شده است.
وی با اشاره به پیش خرید تمام مصالح مورد نیاز برای فاز دوم از محل این مصوبه، اظهار داشت: برای تکمیل مابقی دانشکده 800 میلیون تومان دیگر نیز نیاز داریم.
پایان پیام/
نظر شما