ناصر افشار پور، قائم مقام و مسئول بازرسی بخش رسانه های دیجیتال بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در گفتگو با خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان از حضور 70 موسسه و شرکت حوزه نرم افزاری در این بخش خبر داد و گفت: 140 موسسه و شرکت برای حضور در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم درخواست داده بودند که مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال با بررسی آثار 50 درصد آنها را پذیرفت.
وی با بیان اینکه 3 هزار اثر مرتبط با حوزه قرآن کریم در نمایشگاه ارایه می شود، افزود: روال سالهای قبل اینگونه بود که معاونتهای مراکز به صورت جداگانه برای حضور موسسات و شرکتهای نرم افزاری اطلاع رسانی می کردند اما طی دو سال گذشته مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال از طریق سایت "قرآن اکسپو" فراخوان می دهیم و دومین سال است که بخش رسانه های دیجیتال به صورت منسجم در نمایشگاه حضور می یابد.
افشارپور با اعلام اینکه در بخش رسانه های دیجیتال 10 غرفه به ارایه محصولات نرم افزاری کودکان و نوجوانان می پردازد، عنوان کرد: یکپارچه و یکدست بودن موسسات و شرکتهای نرم افزاری مزیتهای بیشتری دارد از این لحاظ که پیش از این شرکتی که هزینه بیشتری خرج می کرد می توانست غرفه بزرگتر و قابل توجه تری دریافت کند اما در حال حاضر تمام شرکتها و موسسات به صورت یکسان در این بخش غرفه دارند.
وی ادامه داد: مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال بابت سازه های غرفه ها از هیچکدام از موسسات حاضر پولی دریافت نکرده است و این شرکتها تنها هزینه اجاره غرفه را به صورت معمول به نمایشگاه پرداخته اند.
مسئول بازرسی بخش رسانه های دیجیتال نمایشگاه قرآن از دریافت نظرات، پیشنهادات و انتقادات بازدیدکنندگان و موسسات حاضر در این بخش خبر داد و افزود: مهمترین ایراد و انتقادی که در طول این نمایشگاه از بازدیدکنندگان و غرفه داران بخش دیجیتال دریافت کرده ایم جای رسانه های دیجیتال است. منتقدین معتقدند در سال گذشته این بخش علی رغم دور بودن از مرکز مصلی دسترسی آن راحتتر بود اما امسال به سختی می توان این بخش را پیدا کرد.
وی در مورد میزان فروش محصولات دیجیتالی این بخش گفت: نسبت به سال گذشته با توجه به کاهش قدرت خرید بازدیکنندگان علی رغم افزایش تنها 20 درصدی محصولات دیجیتالی میزان فروش این محصولات به صورت قابل توجهی کاهش یافته است و سال گذشته غرفه ها ابراز رضایت بیشتری نسبت به فروش محصولاتشان داشته اند.
افشارپور درخصوص همکاری بخش رسانه های دیجیتال با بخش مکتوب بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم اظهار کرد: آنگونه که انتظار داریم این همکاری صورت نمی گیرد و متاسفانه برخلاف قانون نمایشگاه در بخش مکتوب محصولات نرم افزاری و قلم قرآنی به فروش می رسد که بعضا نیز این محصولات مشکل حقوقی و محتوایی دارند. از مجوز رسمی وزارت ارشاد و هولوگرام مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال برخوردار نیستند.
وی ادامه داد: اما در بخش رسانه های دیجیتال ما به قانون نمایشگاه عمل کرده ایم و بجز قرآنی که همراه قلم قرآنی به بازدیدکنندگان ارایه می شود محصول مکتوب دیگری نداریم.
پایان پیام/
خبرگزاری شبستان: افشار پور با انتقاد از فروش محصولات دیجیتال در بخش مکتوب نمایشگاه قرآن گفت: بعضا نرمافزارهای غیرقانونی و بیمحتوای بدون هولوگرام مرکز رسانه های دیجیتال در این بخش به فروش می رسد.
کد خبر 276515
نظر شما