23 هزار مسجد در کشور در قالب طرح مسجد محوری قرار دارند

معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: ۲۳ هزار مسجد در کشور در قالب طرح مسجد محوری در برنامه قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، سعید ستاری در گفتگو باخبرنگاران در سمنان به سامانه پرداخت آسان نیکوکاری به منظور پرداخت صدقات و کمک‌های نقدی از طریق تلفن همراه اشاره کرد و یاد آور شد: در این روش خیران می توانند از طریق شماره گیری کد رایگان ستاره 733 ستاره 3333 مربع بر روی تلفن‌های همراه اقدام به ارسال وجوه خود به عنوان صدقات، اکرام ایتام، کمک به اشتغال محرومان، پرداخت کمک هزینه تحصیلی(امور فرهنگی)، کمک به آسیب دیدگان بلایای طبیعی، فراهم کردن جهیزیه و پرداخت وجوه زکات کنند.

 

وی گفت: علاوه بر این برای دسترسی سهل و آسان و ارزان مردم برای کمک به نیازمندان 12 طرح اجرایی پیش بینی شده که صندوق های الکترونیک، تلفن همراه، شبکه بانکی و .. از جمله این طرحها است.

 

وی با اشاره به برگزاری هفته اطعام و اکرام در ایام ماه مبارک رمضان گفت: از پانزدهم ماه مبارک رمضان و همزمان با ولادت امام حسن (ع) هفته اطعام و اکرام آغاز و تا 21 ماه رمضان ادامه پیدا می‌کند.

 

ستاری بیان داشت: مجموعه کمیته امداد امام خمینی(ره) برنامه‌های متنوعی را در هفته اطعام و اکرام پیش بینی کرده است که از آن جمله می‌توان به حمایت از زنان سرپرست خانوار، ایتام، نیازمندان، آزادی زندانیان و اجرای طرح مفتاح‌الجنه اشاره کرد.

 

معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) افزود: یکی دیگر از برنامه‌های کمیته امداد در ایام ماه مبارک رمضان حامی‌یابی برای ایتام سراسر کشور است و بنا داریم حمایت ویژه‌ای را از این ایتام در سال‌های آینده با افتتاح حساب آتیه انجام دهیم.

 

وی گفت: در ماه مبارک رمضان امسال با توجه به برگزاری جشن های متعدد رمضان جمع آوری پنج هزار میلیارد ریال پیش بینی شده که قابل تحقق است.

 

وی از جمع آوری بیش از یک هزار و 500 میلیارد ریال کمک های مردمی در سه ماهه اول امسال خبر دادو افزود: در سال 92 جمع آوری بیش از 20 هزار میلیارد ریال کمک در قالب مشارکت های مردمی در این نهاد برنامه ریزی شده است.

 

ستاری به طرحهای نوین جمع آوری و جلب مشارکت مردمی در این نهاد اشاره کرد و گفت: شبکه های نیکوکاری از جمله این برنامه ها است که با استفاده از ظرفیت مساجد اجرایی شده است.

 

ستاری گفت: خردسالترین کمک کننده این نهاد هنوز به دنیا نیامده و مادرانی هستند که به سال به دنیا آمدن فرزندان خود به اسم آنان یک یا دو و سه یتیم را تحت پوشش قرار می دهند و سالمندترین خیر نیز با 96 سال بیش از 20 یتیم را تحت پوشش دارد.

 

وی به هدف مشارکت‌های مردمی در جهت ایجاد فرهنگ احسان و نیکوکاری اشاره کرد و افزود: آشنایی مردم با کار خیر و به انجام رساندن وظیفه دینی و اجتماعی از اهداف این امر است؛ چرا که این همدلی‌ها و همراهی‌ها یکی از عناصر مورد نیاز برای ادامه حیات جامعه است.

 

ستاری با بیان اینکه همه افراد جامعه باید به فکر همدیگر باشند،خاطر نشان کرد: برخی خیران با نیت خیرخواهانه بدون اینکه ریالی پرداخت کنند در جهت رشد افراد جامعه در زمینه های مختلف فعالیت می کنند.

 

معاون مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی کشور گفت: استان سمنان بالاترین سرانه کمک را نسبت به جمعیت دارد و به ازای هر نفر در سال 20 هزار تومان کمک به این نهاد صورت می گیرد که بالاترین رقم مشارکت مردمی است.

 

پایان پیام/ 

کد خبر 276455

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha