حجت الاسلام اسماعیل صدیقی، امام جمعه صومعهسرا در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، بزرگترین اثر و برکت روزهداری را تقوا دانست و گفت: انسان با روزه داری به یک حالت معنوی و روحیه اجتناب از گناه دست پیدا میکند که از آن در روایات اسلامی تعبیر به تقوا می شود.
امام جمعه صومعهسرا، تقوا را روح و هدف روزهداری بیان و اعلام کرد: تقوا در جامعترین معنی، به معنای حس کردن حضور خداوند در همه لحظهها و مکانهاست.
وی با بیان اینکه مسلمانان با همین روزه و اعمال عبادی باید حضور خداوند را در زندگی خود جاری کنند گفت: حس کردن خداوند در همه حال از انسان معمولی، یک بنده شایسته خداوند متعال میسازد و این یکی از برکات اصلی و روحی روزهداری است.
حجت الاسلام صدیقی با اشاره به برکات و آثار اجتماعی روزهداری، اظهار کرد: آمارها نشان میدهد که هر سال در ماههای محرم و رمضان افراد نسبت به بزه و بزهکاری فاصله بیشتری میگیرند و پاسگاهها و دادگاههای ما در ماه رمضان خلوت است.
وی، توجه اغنیاء و فقرا را از دیگر برکات اجتماعی روزهداری برشمرد و گفت: در جامعه ما افراد غنی و فقیر در کنار هم زندگی میکنند و خودداری اغنیاء از لذتهای حلال در ماه رمضان سبب توجه آنان به احوال بندگان فقیر خداوند میشود.
امام جمعه صومعهسرا خاطرنشان کرد: برپایی سفرههای افطار، جشن گلریران برای آزادیی زندانیان جرایم مالی غیرعمد و کمک به نیازمندان سند اثبات این مطلب است.
وی، حاکم شدن روحیه معنوی بر جامعه را از برکات مهم اجتماعی روزهداری برشمرد و گفت: افراد جامعه با امر به معرف و نهی از منکر از روحیه معنوی ماه رمضان صیانت میکنند.
حجت الاسلام صدیقی با ضروری خواندن تسری روحیه امر به معروف و نهی از منکر از ماه رمضان به دیگر ایام سال، اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر نیاز جامعه امروز و تضمین کننده ترویج احکام و ارزشهای اسلامی است.
پایان پیام/
نظر شما