جامعه دانشگاهی، فرهنگ انتظار را برای جهانیان تبیین کند

نماینده ولی فقیه در استان لرستان گفت: جامعه دانشگاهی باید گفتمان عدالت، فرهنگ انتظار و جامعه مهدوی را برای جهانیان تبیین کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، حجت الاسلام سید احمد میرعمادی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان، امروز (25 اسفند) در سومین همایش هم اندیشی مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان لرستان، گفت: جامعه دانشگاهی باید گفتمان عدالت، فرهنگ انتظار و جامعه مهدوی را برای جهانیان تبیین کند.
 

وی با اشاره به اینکه امروز نگاه دنیا به سمت عدالت است و دیگر بلوک شرق و غرب معنایی ندارد، افزود: در این شرایط مسئولیت جامعه دانشگاهی بیش از پیش گسترده می شود.


حجت الاسلام میرعمادی، تولید علم و نهضت نرم افزاری را از دیگر وظایف استادان دانشگاه برشمرد و تصریح کرد: نباید تنها مصرف کننده باشیم، بلکه باید به تولید علم و دانش بپردازیم چرا که این مهم یک نیاز ضروری است.

 

وی با بیان اینکه فکر ایرانی بدیع، خلاق و مبتکر است، بنابراین با تکیه بر این پشتوانه باید از تولیدات، ‌اندیشه‌ها و تجربه‌های بومی خود استفاده کنیم، اذعان داشت: استمرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در سایه تلاش نخبگان و استادان جامعه محقق می شود.

 

نماینده ولی فقیه در لرستان، با اشاره به اینکه حاکمیت معنویت در جامعه در سایه نعمت رهبری و ولایت است، متذکر شد: اگر امروز انقلاب اسلامی ایران الگوی کشورهای اسلامی شده است به دلیل معنویت مبتنی بر محور ولایت حاکم بر آن است.

 

حجت الاسلام میرعمادی، استمرار انقلاب اسلامی را از مهم ترین ضروریات برشمرد و اظهارکرد: استمرار این نظام الهی در سایه تلاش نخبگان و استادان محقق می شود، چرا که آنها با افکار جامعه سرو کار دارند و به عنوان مغز متفکر می توانند در راستای روشنگری و بصیرت بخشی به جامعه تلاش کنند.

 

امام جمعه خرم آباد، خطاب به نخبگان و استادان حوزه و دانشگاه، متذکر شد: پیشرفتی مهم است که با تکیه بر استعداد و توانایی‌های ایرانی و توام با عدالت اجتماعی باشد چرا که پیشرفتی که توام با حفظ روحیه انقلابی و سازش ناپذیری و مبتنی بر ارزش‌های اسلام و انقلاب باشد، دارای اهمیت است.

نماینده ولی فقیه در لرستان، تقویت مسائل دینی و اخلاقی را از دیگر وظایف استادان مسلمان برشمرد و بیان داشت: کار اصلی معلم، تربیت انسان‌های شایسته است.

 

بهرهی، رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان لرستان نیز در این همایش با تاکید بر اینکه باید آموزش با اشتغال گره بخورد، تصریح کرد: متاسفانه برخی از دانشگاه‌ها به نظام تئوری توجه بیشتری دارند در حالی که باید این رویکرد به مهارت آموزی تغییر یابد.

 

وی فراهم شدن شرایط تحصیل برای سربازان وظیفه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دانشگاه جامع علمی کاربردی را تحولی بزرگ در آموزش عالی و نظام وظیفه دانست و گفت: این طرح در 25 استان و 28 مرکز علمی کاربردی از جمله علمی کاربردی لرستان اجرا شده است.

 

بهرهی یادآور شد: مهارت آموزی و کارآفرینی بنا بر تاکید رهبر معظم انقلاب از نیازهای کشور است و در این راستا باید برای توسعه مهارت‌های فنی از طریق توجه به هنرستان‌های فنی، آموزشگاه‌های علمی کاربردی و دانشکده‌های فنی تلاش کرد.

 

گفتنی است، در این مراسم از مدرسان نمونه دانشگاه علمی کاربردی لرستان تجلیل شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 27624

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha