یکی از دستاورهای نظام جمهوری اسلامی، تاسیس شبکه قرآن سیما

قاری و داور بین‌المللی قرآن کریم با اشاره به فرارسیدن چهاردهمین سالگرد تأسیس شبکه قرآن و معارف سیما عنوان کرد: بی‌تردید شبکه قرآن سیما یکی از دستاوردهای بسیار مهم قرآنی ایران است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، محمود لطفی‌نیا، قاری و داور بین‌المللی قرآن کریم در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی شبکه قرآن و معارف سیما با اشاره به فرارسیدن چهاردهمین سالگرد تأسیس شبکه قرآن و معارف سیما، اظهار کرد: بی‌تردید شبکه قرآن سیما یکی از دستاوردهای بسیار مهم قرآنی جمهوری اسلامی ایران است که زیر چتر عنایات مقام معظم رهبری پا گرفت و جامعه قرآنی باید برای قدردانی از این موهبت بزرگ دست به دست هم بدهند تا شبکه‌هایی مشابه شبکه‌ قرآن در صداوسیما رشد کنند.

 

داور بین‌المللی قرآن کریم در این بخش از سخنان خود با اشاره به دستاوردهای شبکه قرآن و معارف سیما طی 14 سال گذشته، عنوان کرد: یکی از دستاوردهای شبکه قرآن و معارف سیما طی سال‌های گذشته، فعالیت در حوزه آموزش بوده است و به این دلیل که مخاطبان آموزشی این شبکه تلویزیونی زیاد هستند و بسیاری از خانواده‌ها امکان حضور در کلاس‌های آموزشی و جلسات حضوری قرآن را ندارند بخش آموزش این شبکه باید یکی از بخش‌های فعال باشد تا مخاطبان از طریق مباحث آموزشی این شبکه قرآن را فراگیرند.

 

وی در ادامه با یادآوری اینکه تولید و پخش برنامه‌های آموزشی در شبکه قرآن سیما اهرم خوبی برای فراگیری قرآن در سطح جامعه است، گفت: برنامه‌های شبکه قرآن و معارف سیما در حوزه آموزش روخوانی و روان‌خوانی قرآن، حفظ، مفاهیم و... در حال رشد بوده و روز به روز نیز در سطح بالاتری ارائه می‌شوند.

 

لطفی‌نیا در این بخش از سخنان خود با اشاره به تأثیر شبکه قرآن و معارف سیما در ایجاد فضای قرآنی و توسعه معارف و اخلاق قرآنی در سطح جامعه ادامه داد: شبکه قرآن سیما در ایجاد فضای قرآنی بسیار موفق عمل کرده است اما باید به این نکته نیز توجه داشته باشیم که فقط شبکه قرآن و معارف سیما موظف به نشر و توسعه فرهنگ قرآنی نیست و تمام عناصر تبلیغی در متن جامعه و نهادهای فرهنگی در نظام، موظف به همکاری در این زمینه هستند که البته این همکاری باید برنامه‌ریزی شده باشد.

 

وی با یادآوری اینکه در برنامه‌ریزی‌های سالانه و اختصاص بودجه باید توجه خاصی به ایجاد فضای قرآنی از سوی عناصر تبلیغی و نهادهای فرهنگی صورت گیرد، عنوان کرد: به نظر می‌رسد بودجه‌ای که به شبکه قرآن و معارف سیما اختصاص پیدا می‌کند کافی نیست و باید بودجه‌های جدی‌تری به این شبکه تلویزیونی اختصاص داده شود تا مسئولان این شبکه بتوانند برنامه‌سازی جدی‌تری با بهره‌گیری از نیروهای قوی داشته باشند و همچنین بتوانند فعالیت‌های خوبی در آموزش نیروهای قوی برای رشد برنامه‌سازی قرآنی انجام دهند.

 

لطفی‌نیا در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر لزوم بهره‌گیری از حضور نخبگان قرآنی در برنامه‌های شبکه قرآن و معارف سیما، اظهار کرد: در بحث محتوایی و فیزیکی شبکه قرآن و معارف سیما باید از حضور نخبگان قرآنی مانند نوجوانان و جوانان قرآنی موفق، خانواده‌های قرآنی و ... استفاده شود تا از این طریق بسترهای رشد و توسعه فرهنگ قرآنی در این شبکه تلویزیونی بیشتر فراهم شود و به بیان دیگر نخبگان قرآنی باید در برنامه‌های سیمای قرآن سهیم باشند.

 

وی ادامه داد: هرچند که به هر حال برنامه‌سازی در شبکه قرآن سیما حساسیت‌های خاص خود را دارد اما در عین حال لازم است در برنامه‌سازی‌های خود به نحوی برنامه‌ریزی کند که حضور نخبگان قرآنی در این برنامه حضور حداکثری باشد و نخبگان قرآنی در شاخه‌های مختلف قرائت، حفظ قرآن، ترتیل، مدیحه‌سرایی، همخوانی قرآن، تواشیح و... حضور فعالی در شبکه قرآن سیما داشته باشند.

 

این قاری بین‌المللی در پایان با تأکید بر لزوم پخش تلاوت‌های مجلسی و استودیویی قاریان ممتاز و بین‌المللی کشورمان از شبکه قرآن و معارف سیما، عنوان کرد: با توجه به کثرت قاریان خوبی که در کشور ما وجود دارند شبکه قرآن سیما بهتر است به جای پخش تلاوت‌های استودیویی قاریان سایر کشورها، تلاوت قاریان ممتاز و بین‌المللی کشور خودمان را پخش کند و از این طریق بتواند چهره‌های قرآنی کشور را در قالب برنامه‌های منظم و حساب‌شده به مردم معرفی کند.
 

پایان پیام/

کد خبر 276239

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha