کمک به فقرا و مستنمندان از خصلت های ارزشمند امام حسن مجتبی(ع) بود

خبرگزاری شبستان: مدیر کل تبلیغات اسلامی گلستان، کمک به فقرا و مستنمندان را از خصلت های ارزشمند امام حسن مجتبی (ع) بیان کرد و گفت: به همین دلیل به آن امام لقب کریم اهل بیت نسبت داده اند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، حجت الاسلام نورالله ولی نژاد، مدیر کل تبلیغات اسلامی گلستان در جمع خبرنگاران با اشاره به برخی از ابعاد شخصیتی امام سوم شیعیان، گفت: یکی از خصلت های ارزشمندی این امام، کمک کردن به فقرا و مستنمندان بود که به همین دلیل به او لقب کریم اهل بیت را نسبت داده اند.


وی افزود: این امام چندین بار تمام اموالش و چند بار هم نیمی از اموالش را به فقرا و مستمندان داده بود و بخاطر اینکه این کار را زیاد انجام می داد مسلمان از زمان تولد ایشان تا یک هفته را هفته کرامت نامیده اند.
 

حجت الاسلام ولی نژاد تصریح کرد: در این هفته افرادی که از نظر مالی در شرایط بهتری هستند به مستمندان و کسانی که نیاز به کمک دارند کمک می کنند.
 

وی با اشاره به شرایط زندگی امام حسن مجتبی (ع)، گفت: این امام با توجه به شرایط زندگی خاصی که داشتند بخشی از دوران زندگیشان در زمان زندگانی پیامبر اکرم(ص) گذشت، بخشی از زندگانیشان در زمان امامت حضرت علی (ع) سپری شد و بخشی دیگر هم در زمان کوتاه امام خودشان بود.
 

حجت الاسلام ولی نژاد ادامه داد: در زمان امامت خودشان شرایط اجتماعی و سیاسی متفاوتی بر جامعه آن زمان حاکم بود که ایشان مجبور شدند تا صلح نامه ای را با حکومت شام امضا کنند.
 

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان اضافه کرد: از جمله دلایلی که باعث شد تا ایشان صلح نامه را امضا کنند این بود که در آن مقطع امپراطوری روم قصد حمله به مسلمانان را داشت و اگر در آن زمان جنگ بین دو جریان مسلمانان به وجود می آمد مطمئنا امپراطوری روم حمله می کرد و آنان شکست می خوردند.


وی با اشاره به اینکه مهمترین دلیل امضای این صلح نامه ترک مخاصمه بود نه واگذاری ولایت، گفت: متاسفانه حکومت شام بعد از شهادت ایشان سعی کرد تا هیچ کدام از مفاد صلح نامه را عمل نکند.
 

حجت الاسلام ولی نژاد به بیان ویژگی های اخلاقی این حضرت پرداخت و افزود: از جمله ویژگی های اخلاقی ایشان عبادت، ترس از خدا، همنشینی با قرآن، مهربانی، گذشت، مهمان نوازی، بردباری، بخشندگی و برآوردن نیازهای دیگران و شجاعت بود.
 

پایان پیام/

کد خبر 276217

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha