کاهش 20 درصدی جرایم در ماه رمضان

خبرگزاری شبستان: فرمانده ناجا از کاهش 20 درصدی جرایم در ماه رمضان خبر داد و گفت: طبق دین مبین اسلام اگر احتمال دهیم که امر به معروف و نهی از منکر اثری ندارد بلکه برای جامعه خطرآفرین است باید از ان اجتناب کنیم.

به گزارش خبرنگار شبستان، سردار اسماعیل احمدی مقدم امروز در حاشیه بازدید از فرماندهی نیروی انتظامی تهران بزرگ در پاسخ به خبرنگار شبستان مبنی بر آمار جرایم در ماه مبارک رمضان گفت: معاونت اجتماعی ناجا در حال بررسی آمار جرایم ماه مبارک امسال ،نسبت به مدت مشابه سال قبل است ولی براساس بررسی های صورت گرفته حدود 20 درصد از جرایم و تصادفات در این ماه نسبت به قبل از آغاز آن کاهش داشته است.

 

وی گفت: مردم ما طبق سنوات گذشته آداب ماه مبارک رمضان را به خوبی رعایت کرده و همکاری خوبی با ماموران نیروی انتظامی داشته اند و همچنین مصادیق عددی روزه خواری هم نسبت به سال گذشته کاهش چشمگیری داشته است.

 

سردار احمدی مقدم در ادامه با اشاره به بازدید از فرماندهی تهران بزرگ تصریح کرد: امروز جلسه ارزیابی عملکرد فرماندهی انتظامی تهران بزرگ برگزار شد که در مجموع پیشرفتهای بسیار زیادی در این زمینه را شاهد بوده ایم ما در دور اول ارزیابی مان که 4 سال پیش بود با نمره حدود 75 و در دور دوم که در دو سال قبل بود نمره 79 و در این دوره نیز نزدیک نمره 85 را کسب کرده ایم که این امر بیانگر تلاش و تحرک فرماندهی در تمام ابعاد است.

 

فرمانده ناجا خاطرنشان کرد: در ابعاد زیرساختی مانند ساختمان، بهبود تجهیزات، رسیدگی به کارکنان و همچنین در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات، راه اندازی واحدهای جدید، تغییرات اطلاعات در نحوه رسیدگی به موضوعات شهروندان، اصلاح در پلیس 110 و روشهای انتظامی اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است.

 

وی ادامه داد: در طول 8 سال مسئولیت بنده میزان نیروی انسانی ما در تهران به بیش از 5/1 برابر افزایش یافته است اما همچنان مطالبات مردم در تهران از ما بالا است و به نظر مردم ما کمتر از حد انتظامی آنها ظاهر شدیم که البته بخشی از این امر به ماهیت تهران، کلانشهر بودن آن و مشکلات بسیار زیادی که مربوط به حاشیه و انباشت مجرمان می باشد برمی گردد.

 

سردار احمدی مقدم در ادامه تصریح کرد: برابر آمارها و شاخص های به دست آمده در پلیس آگاهی، پلیس پیشگیری و همچنین کلانتری ها در همه ابعاد مختلف به ویژه در توجه به کیفیت، تدبیر و عقلانیت در اداره اجتماعی و بحران ها اقدامات خوبی صورت گرفته است.

 

وی در ادامه تصریح کرد: به عنوان مثال ماموران انتظامی در حوادث قبل، حین و بعد از انتخابات ،جشنهای بعد از پیروزیهای ورزشی با تدبیر و رفتار اجتماعی توانستند ذائقه مردم را شیرین تر کند که این رویدادی است که با افزایش آموزشهای روانشناسی و جامعه شناسی تقویت خواهد شد.

 

سردار احمدی مقدم با اشاره به آمار اعلام شده کشته های ایران از سوی بهداشت جهانی یادآور شد: من اطلاعی از این گزارش ندارم ولی می دانم سازمان بهداشت جهانی در دو سال اخیر از جمهوری اسلامی ایران به جهت مثبت بودن روند اقدامات در مهار تصادفات و تلفات انسانی تقدیر داشته است و خوشبختانه آمارهایی که امروز در اختیار داریم میزان کشته های ما نسبت به کشورهای اسیایی بسیار بهتر است و از میانگین جهانی اندکی بهتر و نسبت به کشورهای توسعه یافته ما وضعیت چندان مناسبی نداریم و عقب هستیم.

 

فرمانده ناجا در ادامه افزود: ما تا پایان برنامه ششم با توجه به اقدامات صورت گرفته برای کاهش تلفات و تصادفات از لحاظ آمارها و میانگین  با کشور های توسعه یافته برابری خواهیم کرد.

 

وی اظهار کرد: وظیفه ما این است که تلاش کنیم کنیم تا استانداردهای خودروها به ویژه در بخش ایمنی را ارتقا دهیم خودروسازان هم اقداماتی انجام داده اند یکی از مشکلات خودروی پژو در چند سال گذشته آتش گرفتن ان بود که این مشکل را خودروسازان توانستند حل کنند و همچنین در خودروی پراید(پروژه ایکس 100) نیز تا حدودی توانستند مشکلات آن را کاهش دهند که نصب ترمز ضدقفل و کیسه هوا از جمله عواملی بودند که برای افزایش ایمنی این خودرو صورت گرفت که سهم مهمی در کاهش تلفات داشتند ولی رضایت بخش نبود.

 

وی تصریح کرد: از طرف دیگر ما باید فشارهایی را که به لحاظ تحریمها متوجه خودروسازان می شود را نیز مدنظر داشته باشیم چون آنها هم دستشان باز نیست که هر اقدامی را که خواستند ساماندهی کنند لذا تدبیر ما این است که تا حدی با مدارا نه با متوقف کردن کار با آنها همراه باشیم و اگر زمانی برای رسیدن به استانداردهای موردنظر را دارند با آنها مدارا کنیم.

 

سردار احمدی مقدم با اشاره به اتفاقات رخ داده در مورد حوادث امر به معروف و نهی از منکر گفت: ما از کسانی که احساس وظیفه کرده و امر به معروف و نهی از منکر می کنند تقدیر می کنیم این فریضه یکی از واجبات دین اسلام است و تنها اختصاص به کشور ما نداشته بلکه در همه کشورهای جهان اجرا می شود.

 

وی ادامه داد: بنابر نظر مقام معظم رهبری امر به معروف و نهی از منکر دارای سه مرحله عملی یا رفتاری، تذکر لسانی و برخورد حاکمان دینی است. مرحله اول و دوم همگانی است ولی مرحله سوم ویژه ماموران حکومتی می باشد لذا ما خواهشمندیم مردم از ورود به مرحله سوم اجتناب کنند .اینکه افراد در حین تذکر تلاش کنند توسط خودشان فرد موردنظر را دستگیر کنند و به واحد انتظامی تحویل دهند چنین وظیفه ای درست نیست و برخلاف قوانین و مقررات است. سردار ساجدی نیا نیز این موضوع را بررسی و تحقیق کرده اند قضیه کاملاً برای ما روشن است.

 

فرمانده ناجا در ادامه تصریح کرد: ما اگر در حدود خودمان حرکت کنیم ،مشکلات کمتری پیش می آید و این را هم بدانید که اگر مشکلی هم پیش آمد حتماً نیروی انتظامی حمایت کامل خود را خواهد کرد و همچنین باید گفت که امر به معروف و نهی از منکر فقط در مورد بدحجابی صدق نمی کند و شامل همه موارد اجتماعی و خلاف قانون می شود.

 

وی اظهار کرد: فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر نباید موجب درگیری و تنش در جامعه شود با توجه به دین مبین اسلام اگر ما احتمال دهیم که امر به معروف و نهی از منکر ما اثر ندارد بلکه خطرآفرین نیز است باید از انجام این فریضه اجتناب کنیم.

 

شایان ذکر است بازدید فرمانده ناجا از فرماندهی انتظامی تهران بزرگ امروز دوم مرداد در سالن جلسات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ برگزار شد.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 276151

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha