راه اندازی مرکز درمان ناباروری در قزوین

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین گفت: با تلاش های جهاد دانشگاهی قزوین، مرکز درمان ناباروری در شهر قزوین راه اندازی شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، طاهره بیگم سیدی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین عصر روز گذشته (1 مرداد) در جلسه کارگروه امور بانوان و خانواده که در سالن جلسات مدیریت بحران استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: خوشبختانه با تلاش های جهادگرانه کارکنان جهاد دانشگاهی قزوین، مرکز درمان ناباروی در شهر قزوین راه اندازی شده است.
 

وی ادامه داد: راه اندازی چنین مرکزی یک اقدام لازم و به جایی بوده زیرا خانواده هایی که در این خصوص مشکل داشتند، مجبور بودند برای حل مشکل خود به استان های همجوار به خصوص تهران سفر کنند.
 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین اضافه کرد: راه اندازی این مرکز در واقع خلا بزرگی بود که به همت جهاد دانشگاهی قزوین مرتفع شد و استانداری قزوین نیز قول مساعدت برای حمایت از این مرکز را داده است.
 

وی در ادامه با اشاره به برگزاری نمایشگاه طراحی لباس ایرانی و اسلامی توضیح داد: کمیته طراحی مد و لباس اسلامی و ایرانی، به دنبال ایجاد مدل ها و طراحی هایی است که پاسخگوی یک زن امروزی باشد و همچنین پوشش اسلامی نیز در آن لحاظ شود.
 

سیدی اعلام کرد: از این رو این کمیته به این نتیجه رسید که در طراحی لباس در کشور و استان خلاء وجود دارد که در همین راستا، کارگاه های آموزشی برای خیاطان و طراحان لباس برگزار شد.
 

وی تصریح کرد: در سال گذشته، به مناسبت 17 دی ماه روز پدیده شوم کشف حجاب اولین کارگاه برگزار شد و فاز دوم و تکمیلی این کارگاه ها نیز در سال جاری همزمان با ولادت حضرت زهرا (س) دایر شد که ماحصل این دو کارگاه نیز برگزاری نمایشگاه تخصصی عفاف و حجاب بود.
 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین تأکید کرد: ما معتقد هستیم در برگزاری چنین نمایشگاهی، ظرفیت های قابل تری در استان وجود دارد که برای تکمیل این ظرفیت ها، باید کارگاه های طراحی تخصصی لباس ادامه داشته باشد و در همین راستا مقرر شد که 10 میلیون تومان به اداره کل فرهنگ و ارشاد برای اتمام و انجام این کارگاه اختصاص یابد.
 

وی یادآور شد: شهر قزوین بهتر می تواند از اندیشه های ظریف طراحی زنانه استفاده کند که در آن هم پوشش اسلامی رعایت شده باشد و هم پاسخگوی تنوع طلبی بانوان باشد.
 

در ادامه قائم مقام جهاد دانشگاهی قزوین اظهار کرد: یکی از سه عامل اول طلاق در کشور، موضوع ناباروری است و پیش بینی می شود که در قزوین 20 هزار زوج نابارور باشند.
 

حسین فائزی افزود: برای درمان ناباروری در شهر تهران یا شهرهای اطراف مشکلات عدیده ای از جمله اسکان در آن شهر وجود دارد و هزینه درمان ناباروری در کشور نیز از 500 هزار تومان تا 50 میلیون تومان برای هر فرزند ثبت شده است.
 

وی خاطر نشان کرد: مرکز درمان ناباروری در قزوین مرکزی است که با استفاده از فرآیند پزشکی از راه دور، ناباروری را درمان می کند و این ارتباط بین قزوین و قم انجام می شود.
 

قائم مقام جهاد دانشگاهی قزوین عنوان کرد: مرکز تخصصی ناباوری قم ماهانه 175 تا 200 ولادت دارد که متخصصان ما در قم دوره هایی را گذرانده اند و روند درمان در قزوین نیز با کیفیت بالا صورت می گیرد.
 

وی یادآور شد: با توجه به راه اندازی این مرکز، این انتظار وجود دارد که در این خصوص اطلاع رسانی شود تا خانواده ها از وجود چنین مرکزی در قزوین اطلاع یابند و جهاد دانشگاهی نیز آماده ارائه خدمات به خانواده های زیرپوشش کمیته امداد و بهزیستی است.
 

پایان پیام/

کد خبر 275971

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha