جشن میلاد سبزپوش اهل بیت در شهر گل محمدی، کاشان برگزار می شود

خبرگزاری شبستان:جشنواره کریم اهل بیت(ع)ویژه میلاد امام حسن مجتبی(ع) "2 مرداد" مصادف با نیمه ماه مبارک رمضان در فرهنگسرای سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان برگزار می شود.

مهدی ناد علی، رئیس سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: اهدا جوایز برگزیدگان هفتمین همایش هنری از محراب تا معراج، قرعه کشی طرح قرآنی سراج نور، سخنرانی، مدیحه سرایی، اجرای مولودی خوانی گروهی و نمایش طنز با موضوع ماه مبارک رمضان از جمله برنامه های این جشنواره است.


نادعلی، ایجاد روحیه شادابی و نشاط، برگزاری برنامه های معنوی در فضایی شاد و سالم، اجرای جشنواره های مذهبی و مفرح در قالب برنامه های معرفتی و اخلاقی و ارتقا سلامت خانواده ها و شهروندان با اجرای ویژه برنامه های ارزشی از اهداف برگزاری این جشنواره است.


وی، برگزاری جشنواره رمضان با بخش های مختلف جُنگ رمضان، جشن روزه داران کوچک، کارگاه دانستنی های تغذیه، مسابقات آشپزی، سفره آرائی و شیرینی پزی را از دیگر برنامه های سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان از ابتدای ماه رمضان تا روز تولد امام حسن مجتبی(ع) در نیمه این ماه مبارک عنوان کرد و گفت: اجرای برنامه های متنوع فرهنگی هنری به منظور انتقال مفاهیم دینی، مذهبی، اجتماعی و فرهنگی به شهروندان هدف از برگزاری این جشنواره ها در فرهنگسراهای سازمان است.


به گفته وی، سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان در تمام ایام سال بویژه در مناسبت های ملی ومذهبی برنامه های متنوع و آموزشی برای گروه های سنی و اقشار مختلف دارد تا از این طریق علاوه بر پرکردن اوقات فراغت خانواده ها سطح سواد و آگاهی آنها را نیز در زمینه های مختلف افزایش دهد.


مدیر عامل سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان در ادامه با اشاره به خصایص والا و نیکوی امام حسن مجتبی(ع) دومین امام و پیشوای شیعیان گفت: ایشان از جهت سیما، اخلاق و بزرگوای شبیه تر به حضرت رسول اکرم(ص) بوده است. 


نادعلی با تاکید بر اینکه سخاوت برجسته ترین صفات امام حسن(ع) است، تصریح کرد:آن حضرت سه نوبت اموال خود را در راه خدا تقسیم مرد و با تمامی شان و منزلتی که داشت بسیار متواضع و در بخشش شهره خاص و عام بود.


وی با اشاره به اینکه حضرت امام حسن(ع)، 25 بار با پای پیاده به حج مشرف شدند، افزود: در دیدگاه ایشان هدف از ثروت، پوشاندن انسانی برهنه، رسیدگی به ستمدیده، پرداخت وام به نیازمندان و یا سیر کردن گرسنگان بود.


به گفته وی، بر اسالس اخبار منقول از تاریخ از امام حسن (ع) پرسیدند:" چرا تا کنون نیازمندی را رد نکردی؟ امام حسن فرمود:" من به خداوند محتاجم و به او محبت می ورزم. شرم دارم در حالی که خود محتاجم ، نیازمندی را از خود برانم. خداوند نعمت خویش را بر من فرو می ریزد و من نیز عادت دارم که نعمت های او را به مردم ببخشم."


نادعلی اظهار داشت: تقرب امام حسن (ع) به خداوند و دلبستگی به خدا در وجود آن حضرت به گونه ای بود که دلها را می لرزاند هر گاه از مرگ و محشر یاد می کرد، به شدت می گریست، هنگامی که وضو می گرفت و به نماز می ایستاد، بدنش به لرزه می افتاد و هر گاه قرآن می خواند به آیاتی می رسید که با خطاب " یا ایها الذین آمنو" شروع شده بود، می فرمود: " لبیک اللهم لبیک" خدایا گوش به فرمانم.


وی در پایان در خصوص فضائل علمی امام حسن(ع) افزود: روایت شده است که ایشان از دقت نظر و تفکری عمیق برخوردار بود و عمیق ترین مباحث فکری را با ظرافتی خاص و در عباراتی ساده و کوتاه بیان می کرد و سعی وافری در نشر علوم و معارف اسلامی داشت.

 

پایان پیام/

کد خبر 275567

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha