به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، مرتضی طلایی، عضو شورای اسلامی شهر تهران در نشست خبری اعضای جدید شورای شهر تهران که در خبرگزاری نسیم برگزار شد، گفت: اولویت ما تطبیق وضع موجود با شاخصهاست و معتقدیم هر تغییری باید به سوی بهترشدن باشد.
وی تصریح کرد: گزینهای برای ما مناسب است که وضع موجود را حفظ کرده، کاستیها را رفع کند و از فرصتها برای پیشرفت استفاده کند.
طلایی افزود: امروز تهران شهری بینالمللی و جهانی است و جایگاه خاصی دارد و در مناسبات گوناگون مورد توجه است و حتی در بسیاری از مجامع تخصصی شهری نمونه و ممتاز تلقی میشود و این موضوع کار شورای چهارم را سخت میکند زیرا باید شهرداری انتخاب شود که در طراز شهردارهای دنیا نقشافرینی کند.
طلایی درباره نقاط ضعف شوراهای قبلی گفت: در شورای شهر سوم تکثر سلیقه وجود داشت اما رویکرد اصلی کار بود زیرا شورای شهر محلی برای خدمت است.
وی افزود: مهمترین دستاورد شورای سوم و مدیریت شهری تغییر رویکردها و تبدیل شهرداری از سازمانی خدماتی به نهادی فرهنگی بود.
طلایی پیوست اجتماعی کارها در شهرداری را امر مطلوبی دانست و گفت: در کنار پیوستهای اجتماعی محلهمحور شدن برنامهها بسیار مهم بود که این موضوع در شورای سوم انجام شد اما متأسفانه شورای سوم پاسخگوی یکسری مسایل نبود.
مرتضی طلایی که در شورای اسلامی قبل نیز حضور داشت، افزود: نتوانستیم در شورای سوم مطالبات رهبری درباره تبدیل تهران به شهری اسلامی- ایرانی را پاسخ دهیم.
وی تصریح کرد: همچنین نتوانستیم به مدیریت یکپارچه شهری دست پیدا کنیم و در کنار همه اینها نتوانستیم سهم مردم تهران را از دولت بگیریم زیرا دولت باید هزینه استقرار پایتخت را بپردازد.
وی درباره اینکه نقش اسلامی شورای اسلامی شهر تهران چیست، گفت: تمامی رویکردها و جهتگیریهای ما باید در جهت تحقق آرمانهای اسلامی باشد و این به عنوان رسالت و تکلیف بر ما فرض است.
وی تصریح کرد: ما باید شهر مورد انتظار و جامعه علوی و فاطمی که ارزشمدار و اخلاقمحور است را احیا کنیم.
این عضو شورای شهر درباره اقدامات فرهنگی شورای شهر تهران گفت: ما معتقدیم هر اقدامی که در شهر انجام میشود باید رویکردی اجتماعی و فرهنگی داشته باشد و میزان توسعه سرانه فرهنگی و مذهبی از اهداف ما است.
وی گفت: متأسفانه در حال حاضر به غیر از شهرداری تهران هیچ نهادی خود را متولی امور فرهنگی شهر نمیداند. ما فعالیتهای فرهنگی را نیز با تمامی ظرفیت ایجادشده داریم و بودجههای آنها مشخص است و همه آنها رویکرد انقلابی داشتهاند.
وی درباره روند رسیدگی به آسیبهای اجتماعی شهر تهران گفت: در آسیبهای اجتماعی باید از بروز آسیبها جلوگیری کنیم تا درگیر رفع آنها نباشیم و نیاز به هزینه و انرژی فراوان نباشد، اگر مدیریت یکپارچه محقق شود بسیاری از این مسایل رفع میشود.
طلایی درباره نگاه سیاسی حاکم بر شورای اسلامی شهر تهران گفت: نگاه اصولگرایان در شورای شهر مبتنی بر اعتدال، عقلانیت و منطق است و ما چهار مولفه اصلی را برای شورای شهر مهم میدانیم؛ 1- گفتمان و رویکرد مناسب، 2- ساختار داخلی منسجم و کارآمد، 3- برنامه هدفمند برای خدمت، 4- انتخاب بهترین فرد ممکن برای پست شهردار تهران و رییس شورای شهر
وی تصریح کرد: برای انتخاب شهردار تهران 32 شاخص اصلی داریم که فرد مورد نظرمان را با این شاخصها میسنجیم.
طلایی درباره فعالیتهای دینی شهر تهران گفت: در شورای سوم با توجه به توسعه فضای دینی و حمایت از فعالیتهای مذهبی تمام مجموعه مدیریت شهری کارنامه قابل قبولی ارایه دادند و شورای چهارم این جهتگیریها را با توسعه کیفی پیگیری خواهد کرد و این انتظار از مردم ولایتمدار میرود که برای آرمانشهر و توسعه فضایل اخلاقی بکوشند.
وی در پایان گفت: اعتقاد ما این است که شورای چهارم باید بر نظارت دقت بیشتری داشته باشد و ساختار شورای چهارم باید متحول گردد و سعی و خطاها به حداقل برسد. با این مجموعه میتوان اصلاح ضریب خطای شهر را رفع کرد.
پایان پیام/
نظر شما