به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام محمد پشم فروش، مدیر کانون تخصصی مهدویت خوزستان و کانون فرهنگی هنری فاطمیون مسجد حجازی اهواز، در حاشیه برپایی هفتمین نمایشگاه بزرگ قرآن کریم استان به خبرنگار شبستان گفت: کانون فاطمیون علاوه بر اینکه یک مرکز فکری و عملیاتی است با تأسیس مؤسسه طلیعه داران ظهور در سال 91 در جشنواره کانون های برگزیده کشور به عنوان برترین کانون فرهنگی کشور معرفی شد.
وی با بیان اینکه این کانون در چند زمینه فعالیت می کند، افزود: از جمله فعالیت های این کانون اجرای طرح انصارالمهدی است که در 5 کانون وابسته به کانون فاطمیون در حال انجام می باشد و طرح بچه های بهشت نیز که دانش آموزان دوره پنجم ابتدایی تا دوم راهنمایی هستند و در این دو طرح عناوین قرآن، احکام، عقاید، معارف و اخلاق، محور آموزشی حلقه های تربیتی هستند.
حجت الاسلام پشم فروش، با اشاره به اینکه امسال سومین سال تأسیس حوزه آیت الله خامنه ای است که تعداد طلبه های آن 58 نفرند و به زودی به 80 نفر می رسند، تصریح کرد: فعالیت هایی نیز در بخش رسانه ای، پژوهشی، کتابخانه ای، مجازی و... نیز در این کانون در حال فعالیت می باشد.
وی اضافه کرد: در حوزه خواهران نیز در دو نقطه اهواز مجموعه های ویژه خواهران تأسیس کردیم و دانش آموزان سوم راهنمایی تا اول دبیرستان با خواهران مبلغه و فارغ التحصیل حوزه های علمیه فعالیت هایی داشتند که 35 مدرسه و 3 هزار و 500 دانش آموز تحت پوشش طرح قرار گرفتند و حسن ختام آن نیز اردوی مشهد است.
وی یکی از ضروری ترین فعالیت های هر مجموعه تربیتی و تبلیغی را بالا بردن سطح کادر خود از لحاظ معرفتی و معنویت دانست و عنوان کرد: لذا با همکاری هیئت انصارالمهدی برنامه های ویژه ای را در بخش های معرفتی و معنوی تدارک دیدیم که در بعد معنوی برنامه های ویژه ماه رمضان و... رابرنامه ریزی کردیم.
مدیر کانون تخصصی مهدویت خوزستان، اذعان داشت: در بعد معرفتی نیز طرح مشکات در حال اجراست که اساتید برجسته اهواز، استان و کشور که مطالبی را در زمینه های روانشناسی، تاریخ و... به مربیان و میران فعال کانون ها ارائه می کنند که تاکنون دوره های روانشاسی بلوغ و مشاوره، مدیریت اسلامی و تاریخ تحلیلی انقلاب اسلامی برگزار شده است.
وی با اشاره به اینکه در این کانون صندوق قرض الحسنه ای فعالیت می کند که تاکنون بالغ بر 50 میلیون تومان به کادر و اعضای کانون وام هایی تعلق گرفته است، پیرامون حمایت های مالی جهت فعالیت های فرهنگی، تأکید کرد: متأسفانه در سال های اخیر سطح حمایت از به برنامه های فرهنگی و کانون های مساجد کم شده لذا ضروریست که کانون ها با توجه به بالا بودن هزینه ها به خودکفایی برسند.
مدیر کانون فرهنگی هنری فاطمیون مسجد حجازی اهواز، خاطر نشان کرد: البته دبیرخانه کانون های مساجد خوزستان با توجه به بضاعتی که دارد نسبت به دیگر دستگاه های فرهنگی بسیار خوب عمل کرده ولی لازم است همه دستگاه ها در این راستا فعالیت کنند تا بتوانیم در جهت ارتقا و ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه گام های اساسی برداریم.
وی با بیان اینکه هر چقدر که در جامعه فعالیت فرهنگی انجام شود باز هم کم است، اظهار کرد: لازم است در کانون ها فعالیت های فرهنگی و هنری از جمله تولید فیلم، رسانه، IT و... فعالیت هایی انجام شود و با تأسیس دانشکده هنر و ورود بچه های مسجدی به این عرصه تحولی در این بخش به وجود آید.
وی با اشاره انجام کار فرهنگی و هنری در روستاها و بهره مندی از همه ظرفیت ها در این زمینه، به نقش کانون های مساجد در تحقق شعار سال تأکید کرد و یاد آور شد: اولین نکته ای که در این زمینه تأثیرگذار است بحث تبیین این شعار می باشد و در بحث اقتصادی نیز باید کانون ها به خودکفایی برسند و در عرصه های فرهنگی و هنری فعالیت کنند.
پایان پیام/
نظر شما