رسانه ها در قرن حاضر باید به دو مولفه حکمت و علم توجه کنند

خبرگزاری شبستان: مشاور مدیر کل صداو سیمای خراسان رضوی با بیان اینکه تولید برنامه و محتوا در رسانه ملی طبق یک فرایند تعریف شده است، گفت: رسانه ها در قرن حاضر باید به دو مولفه حکمت و علم عنایت ویژه داشته باشند.

به گزارشخبرگزاری شبستان از مشهد، محمد آصفی، مشاور مدیر کل صداو سیمای خراسان رضوی شب گذشته(30تیر) در سلسه جلسات هم اندیشی قرآنی با محوریت رسانه ملی، قرآن کریم و خراسان رضوی اظهار کرد: رسانه ها در قرن حاضر باید به دو مولفه حکمت وعلم عنایت ویژه داشته باشند چرا که حکمت و علم از ویژگی های بلوغ جامعه در همه ابعاد است.


وی خاطر نشان کرد: برای حکمت دو تعریف وجود دارد یکی تقوا ودیگری رسیدن به شرایطی که انسان بتواند حق را از باطل به شایستگی تشخیص بدهد.


مشاور مدیر کل صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی اظهارکرد: برخی با نگاه ژورنالیستی و رئالیستی مسیر و سوژها را انتخاب می کنند و می خواهند آن پیام قرآنی را منتقل کنند که البته در این روز آسیب های نیز وجود دارد و برخی دیگر نیز با یک نگاه آرمانی و ایده الیستی وارد گود می شوند اما یک نگاه سومی نیز امروز بوجود آمده که از تلفیق این دو نگاه است که  قصد پیام رسانی دارد.


وی با اشاره به این مطلب که برنامه سازی در صدا و سیما طبق یک فرایند تعریف شده است که باید طبق همین سیاست ها پیش رفت، گفت:در نهایت تولید برنامه ها در صدا و سیما و از جمله صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی بر اساس نیاز سنجی و اثر سنجی و توجه به جامعه مخاطب ما در این استان در بعد مسائل اجتماعی روانشناختی و بسیاری از مسائل دیگر به برنامه سازی می پردازد.

 

آصفی با اشاره به سهم ناچیز تولیدات مرکز صداو سیمای خراسان رضوی در عرصه ملی افزود: متاسفانه در حوزه تولید برنامه در صداو سیما خراسان رضوی با یک سلسله مشکلات و مسائلی مواجه هستیم که برگرفته از مشکلات فرهنگی در انجام کار رسانه ای در خراسان رضوی است.

 

مشاور مدیر کل صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی بیان داشت: صدا و سیما در چهار چوب برنامه ریزی ها و امکانات سخت افزای و نرم افزاری و بر اساس اعتباراتی که دارد فعالیت می کند و اگر بخواهد فراتر از این اعتبارات کار کند نیازمند اعتبارات تکمیلی است.

 

بنا بر گزارش شبستان درادامه سید وحید موسویان، معاون زیارت استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه قرآن برنامه جامع نرم افزاری خداوند برای هدایت ابدی بشریت است، گفت: معارف قرآنی بستر تولید در رسانه قرار بگیرد.

 

وی با بیان اینکه باید این سوال پرسیده شود که آیا باید قرآن خودش را با رسانه تطبیق دهد یا رسانه خودش را با پیام های قرآنی، و البته اگر کسی به قرآن آشنا نباشد نمی تواند کار قرآنی انجام دهد، تصریح کرد:یکسری از معارف قرآنی به صورت مستقیم قابل طرح است و بحث دیگر نگاه مفهومی به قرآن کیم است که با این نگاه رسانه ملی کارش آموزش و پرورش خواهد بود.

 

 موسویان با بیان اینکه جنبه های مختلف رسانه در واقع یک ابزار و وسیله برای تولید و انتقال پیام قرآن به مخاطبان است، گفت:خراسان رضوی قطب معارف قرآنی کشور است که باید رسانه های این استان تولیداتشان بر اساس همین معارف قرآنی باشد.
 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 275300

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha