به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، فروغ نیلچی زاده، استاد دانشگاه تهران شب گذشته(30 تیر) در سلسله نشست های زندگی جهادی از منظر قرآن، با بیان اینکه خدامحوری نقطه مشترک سبک های زندگی مؤمنانه، اسلامی، زاهدانه و جهادی است، اظهار داشت: رابطه خداوند با سبک های زندگی مانند رابطه شعاع نسبت به دایره است، همانگونه که همه شعاع های دایره با هم برابرند خداوند نیز در همه اجزای زندگی به یک انداره حضور دارد.
نیلچی زاده با تبیین این نکته که سبک زندگی جهادی بالاتر از تمام فضایل است، گفت: ایمان به خدا و روز قیامت اساس سبک زندگی جهادی است و کسانی که سبک زندگی جهادی را انتخاب می کنند حتی اگر اقلیت هم باشند باز هم در مسیر زندگی راه درست را طی می کنند.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این مطلب که زمانی که فرد مجاهد متوجه شود دین فرد مسلمانی در کشور دیگری در خطر است برای یاری رساندن دین خدا مهاجرت می کند، تصریح کرد: مسئله مهاجرت برای یاری رساندن به مسلمانان در هشت سال دفاع مقدس بسیار نمود داشت چرا که در این دوران رزمندگانی از کشورهای دیگر برای جنگ با عراق به ایران آمدند.
این استاد دانشگاه تهران گفت: انسان مجاهد در سبک زندگی جهادی فی سبیل الله حرکت می کند و برای حفظ پرچم اسلام تلاش می کند تا زمینه ساز ظهور حضرت صاحب الزمان(عج) شود.
وی با اشاره به آیه «اَلذینَ ءَامَنُوا و هَاجَروُا و جَاهَدُوا فِی سبیلِ الله»، اظهار داشت: هجرت و جهاد 2 امر مهمی هستند که به صورت مداوم در قرآن همراه با هم آمده اند، سبک زندگی جهادی از افراد مهاجر انتظار جهاد و از مجاهدان انتظار مهاجرت دارد.
نیلچی زاده با اشاره به این مطلب که حرکت سربازی که در مقابل صهیونیست ها می ایستد و جهاد می کند از ساختن و همچنین بزرگ کردن مسجد الحرام با ارزش تر است،گفت: وهابی ها با بهره گیری از اموال مسلمانان اقدام به بزرگ کردن مسجد الحرام و طلا کاری مسجد النبی و افزایش منبرها می کنند تا خلاف شیوه و سبک زندگی اهل بیت(ع) سخن بگویند.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به آیه «لَقَد خَلقنَا الانسانَ فِی کَبَد»، اظهار داشت: به طور طبیعی انسان کمال گرا است و سعی می کند در زندگی بهترین را انتخاب کند اما حرف «لام» تاکید و «قد» تحقیق در ابتدای آیه این نکته را می رساند که اگر انسان ها می خواهند چیزی را به دست آورند باید رنج و سختی تحمل کنند.
وی با تاکید بر اینکه قرآن به عربی نازل شده و به عربی نیز باید فهمیده شود، افزود: دشمن کاری کرده است که مسلمانان رغبتشان به زبان انگلیسی بیشتر از عربی باشد درس عربی باید در مدارس شیرین باشد تا رغبت ایجاد شود و مسلمان ابتدا باید زبان عربی بعد انگلیسی را بیاموزند.
پایان پیام/
نظر شما