به گزارش خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام امینی استاد اخلاق، در نشست نقش اساتید و کلاس های اخلاق در ارتقای اخلاقی جامعه تهران در بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، گفت: انسان به طور کلی به دنبال موقعیتی است تا مدارج عالی علم و عمل را طی کند و ایام ماه مبارک رمضان زمان مناسب برای طی این حرکت عظیم و رسیدن به قله های رفیع علم و معرفت است.
وی با بیان اینکه روح انسان در حدی است که می تواند به عالی ترین درجات و مقام الهی دست یابد، افزود: این امر ممکن نیست مگر در زیر سایه اساتید اخلاق، روح حاکم بر تمام امور علم اخلاق است، اخلاق علم سازندگی است که در هیچ زمانی از آن بی نیاز نیستیم.
وی ادامه اداد: استاد اخلاق یک هستی شناس و دین شناس متبحر است و یک آسیب شناسی است که می تواند در تمام عرصه های زندگی تمام ناسازگاری های زندگی ما را سازگار کند.
این اندیشمند دینی اظهارکرد: استاد اخلاق رابطه هستی با مخلوقات و رابطه مخلوقات با هستی و انسان را می داند. استاد اخلاق باید شخص متبحر و شخص جامع در امور گوناگون باشد.
وی گفت: این استاد باید مهارت ایجاد صلح میان ناسازگاری ها و سازگاری ها را داشته باشد. این استاد عنصری ماهر است که در تمام عرصه های زندگی می تواند نجات بخش باشد و ما را در عرصه های سخت زندگی هدایت کند.
وی با بیان اینکه حیات طیبه به یک تعبیر حیات معقول و به تعبیری لقای الله است، اظهارکرد: استاد اخلاق می داند چه مشکلاتی توسط جهل بوجود امده و چه مشکلاتی بر مشیت انسان است،اخلاق و معرفت از مجرای اجتهاد می گذرد و استاد اخلاق، استاد شریعت است.
وی تاکید کرد: بزرگانی چون امام خمینی(ره) اساتید اخلاق بزرگی جون استاد شاه آبادی داشتند که از او بعنوان عنصر با عظمت اخلاق یاد می شود، انسان بدون استاد اخلاق عمرش به بیراه می رود و استاد اخلاق در زندگی فرد اثر مستقیم دارد.
پایان پیام/
نظر شما