برخی برای حفظ قدرت در جامعه دست به تحریف احکام الهی می زنند

خبرگزاری شبستان: امام جمعه مشهد با بیان اینکه اجرای حدود الهی موجب برقراری امنیت در جامعه می شود، گفت: برخی برای حفظ قدرت و جایگاه خود در جامعه دست به تحریف احکام الهی می زنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان ازمشهد، آیت الله سید احمد علم الهدی، امام جمعه مشهد شب گذشته(29تیر) در نهمین جلسه درس تفسیر سوره مبارکه بینة اظهار کرد: ثمره قرآن هدایت و راهنمایی بشر است.


امام جمعه مشهد با تاکید بر اینکه برخی برای حفظ قدرت و جایگاه خود در جامعه دست به تحریف احکام الهی می زنند، گفت: حفظ قدرت و موقعیت در برخی موارد با آیات و احکام الهی نمی سازد، این مشکل در دستگاه های اجرایی ما نیز وجود دارد و برخی افراد به خاطر حفظ موقعیت خود در امر به معروف و نهی از منکر کوتاهی می کنند.


وی با تاکید بر اینکه احکام قرآن همیشه و در همه زمان ها قابل اجرا است، اظهار کرد: اگر امروز حدود الهی جاری نمی شود به این دلیل نیست که احکام الهی در زمان ما قابل اجرا نیست بلکه مجری ضعیف است چرا که اجرای احکام اسلامی که در قرآن به آنها اشاره شده به جامعه قوام و هویت می دهد.


آیت الله علم الهدی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به این مطلب که حکومت اسلامی ایران به دلیل انتساب به دین قوام و استحکام دارد، گفت: نظام اسلامی در این 35 سال با انواع توطئه های دشمنان برای براندازی مواجه بوده و اهتمام به دین سبب خنثی شدن نقشه های دشمنان شده است.


امام جمعه مشهد با بیان اینکه اجرای حدود الهی موجب برقراری امنیت در جامعه می شود، گفت: اگر دزد و مجرم در جامعه نشان دار شوند دیگر کسی جرات دست درازی به اموال مردم را نمی کند.


وی با تاکید بر اینکه اضلال در قرآن راه ندارد و این انسان ها هستند که از قرآن برای گمراهی استفاده می کنند، گفت: برخی افراد آیات قرآن را به صورت تقطیع می آورند و به این وسیله مردم را گمراه می کنند.


نماینده مردم مشهد در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این مطلب که انسان زمانی به باطل متوسل می شود که نیازمند مقام، پول، لذت های دنیایی و ارضاء غرایز باشد، تصریح کرد: قرآن رسوا کننده اراده های ناپاک است.


وی در ادامه با بیان اینکه افرادی که از قرآن برای امرار معاش استفاده می کنند، زندگی با برکتی نخواهند داشت، اظهار کرد: قاریان باید در قرائت قرآن قصد قربت کرده و از قرآن بهره وری مثبت داشته باشند.


آیت الله علم الهدی در ادامه به تفسیر آیه «فِیهَا کُتُبٌ قَیِّمَةٌ» پرداخت و گفت: احکام قرآن مستقیم است و باطل در آنها راه ندارد چرا که حق از باطل در احکام الهی مشخص شده است.


وی همچنین به آیه «رَسُولٌ مِنَ اللَّهِ یَتْلُو صُحُفًا مُطَهَّرَةً» و به وجوه مطهر بودن قرآن در این آیه اشاره کرد و اظهار داشت: در قرآن باطل وجود ندارد و قرآن مطهر از باطل است.


عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این مطلب که خداوند در هر جایی از قرآن کریم که از پاکی قرآن سخن گفته لفظ مطهر را نیز آورده است، گفت: دلیل برای پاک بودن و پاک نگاه داشتن قرآن کریم دخالت عنصر اراده خداوند در قرآن است چرا که هدف قرآن هدایت و راهنمایی بشر است باید مطهر باشد.
 

پایان پیام/

کد خبر 274794

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha