به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیتالله ناصر مکارم شیرازی امروز (29 تیر) در ادامه درس تفسیر سوره احزاب با اشاره به موضوع شرطیه آیات این سوره گفت: خداوند میفرماید: ای همسران پیامبر(ص) اگر شما تقوا پیشه کنید مثل هیچ یک از زنان دیگر نیستند، زیرا شما منزلتی والاتر دارید.
وی افزود: تقوا موضوعی است که اسلام همه جا به آن تاکید دارد و اسلام میگوید که لباس تقوا بر تن کنید که از همه لباسها برتر است.
آیتالله مکارم شیرازی گفت: لباس سه فایده مهم دارد اول اینکه عیوب انسان را میپوشاند و زینتی برای انسان به شمار میرود و همچنین انسان را از مشکلات و حوادث در امان نگه میدارد.
این مرجع تقلید عنوان داشت: طبق روایات و آیات اگر مردم تقوا را رعایت کنند به آنها روزی خواهد رسید و برکات زمین و آسمان نصیب آنها خواهد شد و برکات زمین تنها میوه نیست، معادنی که در زمین وجود دارد هم جزو برکات خواهد بود.
وی با اشاره به برکات معنوی تقوا گفت: آیه 29 سوره انفال میفرماید؛ اگر تقوا پیشه کنید خداوند به شما فرقان میدهد و فرقان به این معنا است که خداوند درک و نورانیت باطنی به شما میدهد که شما حق را از باطل تشخیص دهید.
آیتالله مکارم شیرازی با اشاره به شخصیت حضرت خدیجه(س) گفت: ایشان وهمچنین برخی دیگر از زنان همانند مریم، آسیه، ساره و غیره هم با تقوایی که داشتند دستورات خداوند را پذیرفتند و بهترین جایگاه را پیدا کردند.
وی افزود: حضرت خدیجه(س) هم سختترین دوران زندگی پیامبر(ص) را درک کرد و ایشان همه سختیها را دید و همه ثروت خود را در اختیار اسلام قرار داد.
این مرجع تقلید افزود: در روایات داریم هر زمان پیامبر(ص) از بیرون به خانه بر میگشت نخستین کار خدیجه(س) این بود که زخمهای بدن پیامبر(ص) را ببندد.
آیتالله مکارم شیرازی تاکید کرد: حضرت خدیجه(س) یک انسان با تقوا بودند که به حالت فرقان دست پیدا کردند و نخستین زن مسلمان شدند.
وی افزود: باید این گونه تقواها در جامعه رواج پیدا کند و ما هم بتوانیم بخشی از تقوای الهی را مد نظر داشته باشیم و بتوانیم سعادتمند زندگی کنیم.
این مرجع تقلید بیان داشت: یکی از ویژگیهای تقوا این است که انسان بر شهوت خود مسلط میشود و شهوت هم تنها مسائل جنسی نیست، بلکه داشتن تمایل زیاد به قدرت، پول، مقام و غیره نیز از جمله شهوتها است.
آیتالله مکارم شیرازی گفت: ماه رمضان ماه تقوا است و میفرمایند که روزه بگیرید تا با تقوا شوید و باید از ادامه این ماه استفاده کرده و با تقوا شویم و به فرقان دست پیدا کنیم.
پایان پیام/
نظر شما