به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، همزمان با هفته گرامیداشت تامین اجتماعی نشستی صمیمانه با حضور مدیرکل و جمعی از مدیران تامین اجتماعی هرمزگان با اعضای هیأت مدیره خانه مطبوعات استان برگزار شد.
در ابتدای این نشست، "شیرزاد عزتی" رئیس خانه مطبوعات استان با تشکر از حسن نیت و همکاری اداره کل تامین اجتماعی استان با جامعه رسانه ای استان گفت: این نشست صرفا برای رفع مشکلات برگزار نشده است؛ زیرا هرگاه مشکل یا بحثی درخصوص بیمه اهالی رسانه مطرح بوده است، علیرغم تناقض های قانونی و مشکلات بخشنامه ای، همراهی و همکاری خوبی از سوی مسئولان تامین اجتماعی استان برای رفع آن، چه در گذشته و چه در حال حاضر وجود داشته است.
"محمد نعمتی" عضو شورای مرکزی خانه مطبوعات استان نیز ابراز داشت: جامعه مطبوعاتی استان با سابقه ای که دارد همیشه تلاش کرده زبان گویای مدیران استان باشد و تا آنجا که تجربه نشان داده، برای رفع مشکلات و موانع، فعالیت آنها اثر بخش بوده است.
وی خواستار انعقاد تفاهم نامه ای دوجانبه بین خانه مطبوعات و اداره کل تامین اجتماعی برای بهره مندی خبرنگاران از ظرفیت های درمانی، علمی، اجتماعی و رفاهی این اداره کل و از طرف دیگر بهره مندی اداره کل تامین اجتماعی از ظرفیت رسانه های استان برای تحقق اهداف سازمانی این مجموعه بیمه گر شد.
"فاطمه رکن الدینی" مدیرعامل خانه مطبوعات هرمزگان نیز در این نشست با اشاره به مشکلات بیمه ای خبرنگاران استان گفت: به علت عدم شفاف سازی قوانین و مقررات و ناآگاهی خبرنگاران از این مسائل متاسفانه پوشش حمایتی بیمه خبرنگاران استان کامل نیست.
وی افزود: خبرنگاران بیمه شده از طریق صندوق حمایت از نویسندگان، هنرمندان و خبرنگاران نیز با همین مشکل روبرو هستند. با وجود آب و هوای گرم و شرجی بندرعباس متاسفانه خبرنگاران بیمه شده استان در طبقه بندی مشاغل، جزء گروه مشاغل سخت و زیان آور محسوب نمی شوند و از حقوق قانونی خود محروم هستند و امیدواریم با رایزنی هایی که در گذشته صورت گرفته و راهکارهایی که در حال حاضر ارائه می شود، بتوان این مشکل اصلی خبرنگاران را رفع کرد.
"فروغ مسلم زاده" دیگر عضو شورای مرکزی خانه مطبوعات هرمزگان نیز با بیان اینکه در بحث طبقه بندی مشاغل، خبرنگاران استان در جایگاه واقعی خود قرار ندارند، گفت: بنا به ملاحظاتی در استان، نام شغل خبرنگاری در گروه مشاغل سخت و زیان آور دیده نمی شود که امیدواریم این خلاء به زودی برطرف شده و خبرنگاران از حقوق قانونی خود بهره مند شوند.
"سید هادی موسوی" دیگر عضو شورای مرکزی خانه مطبوعات استان نیز ضمن تشکر از مجموعه اداره کل تامین اجتماعی استان به واسطه تعامل و همکاری خوب و سازنده، خواستار ارائه خدمات درمانی بهتر به اصحاب رسانه و بیمه شدگان تامین اجتماعی استان شد.
سید "فاضل حیدری بلوکی" مدیرکل تامین اجتماعی هرمزگان نیز با بیان اینکه بهترین دستاورد هفته تامین اجتماعی تعامل بیشتر با شرکای اجتماعی خود است، گفت: با این تعامل نقاط قوت و ضعف به خوبی دیده خواهند شد و با هم اندیشی می توان نقاط ضعف را که تهدید محسوب می شود، به نقاط قوت که فرصت است، تبدیل کرد.
وی ابراز امیدواری کرد: در آینده فضایی ایجاد شود که این نشست ها و تعاملات استمرار داشته باشد.
مدیرکل تامین اجتماعی هرمزگان با اشاره به دستاوردهای یکسال گذشته این مجموعه در استان خاطرنشان کرد: در راستای دستیابی این اداره کل به شاخصه های مهم و اصلی سازمان های بیمه گر، با برقراری تعادل بین منابع و مصارف و جلوگیری از ورودی های غیرحق، ضریب پشتیبانی(حمایت) در هرمزگان به 14.2 رسیده است این در حالی است که این رقم در کشور 6.62 است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر بالغ بر 765 هزار نفر در استان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند، افزود: افتخار داریم به نیمی از جمعیت استان خدمات ارائه می دهیم و این موضوع دستاورد خوبی برای مجموعه ما محسوب می شود.
حیدری بلوکی همچنین از انباشت معوقات و مطالبات این اداره کل به علت عدم پرداخت حق بیمه توسط برخی از کارگاه های بزرگ و دستگاه های دولتی گفت: در حال حاضر اداره کل تامین اجتماعی استان 150 میلیارد تومان از کارفرمایان استان طلبکار است که در راستای خدمات رسانی بهتر به بیمه شدگان لازم است این مبلغ هرچه سریع تر وصول شود.
مدیر کل تامین اجتماعی استان ادامه داد: تمام تلاش ما این است که از مراجعه حضوری مشتریان به شعب جلوگیری کنیم و افراد بتوانند خدمات را از راه دور دریافت نمایند.
حیدری بلوکی خاطرنشان کرد: در راستای خدمات رسانی بهتر به مشتریان، شعبه ویژه بانک رفاه حدود 6 ماه است که برای مستمری بگیران راه اندازی شده است و درصدد راه اندازی شعبه 2 این بانک در شرق شهر بندرعباس هستیم. همچنین راه اندازی شعبه 3 تامین اجتماعی نیز در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به اهمیت فرهنگسازی و اطلاع رسانی در گسترش فرهنگ بیمه ای در استان گفت: در سال جاری به سمتی حرکت می کنیم که در بخش آموزش و اطلاع رسانی پویایی و فعالیت بیشتری داشته باشیم و در راستای شفاف سازی بخش نامه ها نیز تفاهم نامه هایی به صورت کارشناسی با مجموعه های صنفی همچون خانه مطبوعات منعقد نمائیم.
در این نشست "ناصر جامجور" معاون اداری مالی اداره کل تامین اجتماعی استان ضمن تاکید بر تعامل هر چه بهتر جامعه رسانه ای و اداره کل تامین اجتماعی گفت: هر چند تلاش های زیادی به منظور ارتقای خدمات تخصصی بیمارستان تامین اجتماعی (خلیج فارس) بندرعباس صورت گرفته اما مردم هرمزگان مردمی کم ادعا و شریف هستند و ما وظیفه خود می دانیم که در بخش درمان، تعهدات به سمت کیفی سازی بیشتر خدمات پیش برود.
وی تاکید کرد: در بخش درمان به لحاظ نیروی متخصص پزشکی کمبودهایی وجود دارد و به لحاظ امکانات باید این بخش تقویت شود که همکاران ما در مدیریت درمان استان به جد پیگیر این مسئله هستند تا بتوانیم به نحوی به بیمه شدگان خدمات رسانی کنیم که راضی باشند.
در بخش دیگری از این نشست، "جواد جافری" معاون امور بیمه ای اداره کل تامین اجتماعی استان نیز اظهار کرد:همه نشریات و روزنامه های استان می توانند از معافیت دولتی تا سقف 5 نفر بیمه شده استفاده نمایند که در این راستا 7 درصد حق بیمه سهم بیمه شده،3 درصد سهم کارفرما و 20 درصد نیز معافیت دولتی است.
وی افزود: مصداق های مشاغل سخت و زیان آور که طبق مصوبه دولت، شغل خبرنگاری را نیز شامل می شود، در کمیته بررسی مشاغل سخت و زیان آور با حضور نماینده تامین اجتماعی، اداره کار و بهداشت محیط تشخیص داده می شود.
به گزارش روابط عمومی خانه مطبوعات استان هرمزگان، جافری با بیان اینکه داشتن کارفرما یکی از الزامات جهت قرار گرفتن خبرنگاران در طبقه مشاغل سخت و زیان آور است، گفت: کسانی که 20 سال متوالی یا 25 سال متناوب دارای سابقه بیمه با عنوان خبرنگار باشند، بدون شرط سنی می توانند بازنشسته شوند.
وی درخصوص مشکل بیمه ای خبرنگاران استان نیز گفت: دفاتر روزنامه ها و نشریات محلی باید در زمان ارائه لیست بیمه، خبرنگاران را تنها با همین عنوان معرفی نمایند تا این افراد بتوانند از حقوق قانونی خود بهره مند شوند.
پایان پیام/
نظر شما