حمایت های حضرت خدیجه (س) از پیامبر(ص) دین اسلام را تثبیت و ماندگار کرد

خبرگزاری شبستان: رئیس دانشگاه پیام نور کاشان گفت: حضرت خدیجه(س) بزرگ ترین پشتیبان در دوره های سخت حیات پیامبر(ص) بود که دین اسلام به واسطه خدمات و فداکاری های او تثبیت و ماندگار شد.

عباسعلی فراهتی، رئیس دانشگاه پیام نور کاشان  به مناسبت دهم رمضان سالروز رحلت حضرت خدیجه(س) اولین بانوی اسلام، همسر وفادار و ایثار گر پیغمبر اکرم (ص) در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت:حضرت خدیجه(س) حامی جدی پیامبر(ص) و بزرگ ترین مدافع رسالت بود که اگر حمایت های وی از آن حضرت نبود امروز خبری از اسلام نبود.


وی با اشاره به عشق و علاقه و حمایت عاطفی این بانوی بزرگ اسلام از پیامبر(ص) در تمام لحظات گفت:زمانی که پیامبر در غار حرا بود حضرت خدیجه(س) با وجود گرما و راه صعب العبور مکه تا غار حرا این مسیر را می پیمود از کوه ابوقبیس بالا می رفت تا با دستان خود آب و غذا و آذوقه برای آن حضرت ببرد.


*خدیجه اولین بانوی اسلام و مادر کوثر قرآن و 11 حجت خدا بر خلق

 

فراهتی با تاکید بر شخصیت والا و ارجمند حضرت خدیجه(س) و جایگاه بانویی که مادر کوثر قرآن و 11 حجت خدا بر خلق شد، افزود: ایمان قلبی و اعتقاد راستین مهم ترین ویژگی این بانوی بزرگ اسلام است که این بزرگوار حتی قبل از ظهور اسلام به پیامبر داشتند.


به گفته وی، خدیجه با اعتقاد راسخ به شخصیت اخلاقی و اجتماعی پیامبر و حتی علم به رسالت وی از طریق آگاهی به این مژده در کتب دینی تورات و انجیل ایمانش افزایش یافت و با آن حضرت ازدواج کرد و تا پایان عمرش با فدا کردن ثروت و سرمایه اش برای تحقق اهداف پیامبر در راه اسلام جانفشانی و ایثارگری کرد.


*خدیجه (س) و ابوطالب دو مدافع راستین و حامی جدی رسول الله


رئیس دانشگاه پیام نور کاشان با اشاره به اینکه حضرت خدیجه (س) همسر پیامبر و ابوطالب عموی آن حضرت دو مدافع راستین و حامی جدی رسول الله در تمام مواقع و دوران های سخت بویژه در 10 سال اول بعثت در مقابل مشرکان و کفار بودند، افزود:این دو حامی و پشتیبان پیامبر(ع) تا زمان وفاتشان در عام الحزن سال دهم بعثت با استقامت و مقاومت کنار پیامبر ایستادند و از وی و آرمانش دفاع کردند.


فراهتی، وجود تمام فشارها بر رسول الله، توطئه ها، راهکارها و ترفندهای کافران برای نابودی پیامبر (ص) و اسلام به ویژه محاصره اقتصادی و تبعید آن حضرت به دره شعب ابی طالب را در سال های پس از بعثت تاکیدکرد و گفت: حضرت خدیجه (س) در این دوران نیز بهترین یاور و حامی دلسوز و صدیق پیامبر در کنارش بود و با تحمل تمام سختی ها آن حضرت را تا زمان رحلتش تنها نگذاشت.


*خدیجه (س)یکی از چهار زن سیده زنان عالم/اولین زنی که به پیامبر(ص) ایمان آورد


وی در ادامه در خصوص شانیت و جایگاه بلند مرتبه حضرت خدیجه (س) با استناد به مضمون این دو روایت که " سیده زنان عالمیان و یا سیده زنان بهشتی چهار زن هستند" افزود: حضرت خدیجه (س) در کنار حضرت فاطمه زهرا(س)، حضرت مریم(س) و حضرت آسیه مصداق یکی از این زنان است.


به گفته وی، اولین زن و دومین شخصی که بعد از امیر المومنین(ع) به پیامبر(ص) ایمان آورد امتیاز دیگر و جایگاه رفیع حضرت خدیجه (س) است که این امتیاز در قرآن نیز هرجا که آیات " یا ایها الذین امنوا..." آمده است در کنار نام حضرت علی(ع) به عنوان اولین ایمان آورندگان به پیامبر(ص) و اسلام شامل می شود.


*خدیجه(س) بانویی که خداوند برایش سلام رساند


فراهتی این نکته را نیز خاطرنشان کرد: مقام و مرتبه حضرت خدیجه(س) به اندازه ای بود که حتی خداوند علی اعلی از طریق جبرئیل فرشته وحی سلام خود را به آن حضرت ابلاغ می کرد و زمانی که پیامبر(ص)از معراج باز می گشت جبرئیل در بدرقه اش فرمود : خدای سبحان سلام حضرت خدیجه(س) را ابلاغ کرده است.


*خدیجه مادر حضرت زهرا(س) و جدّه 11 حجت الهی


وی اظهار داشت: زایش حضرت زهرا(س) و سرچشمه تولد شجره طیبه رسول الله امتیاز دیگر این بانوی عظیم الشان و والامقام است.


به گفته وی، حضرت خدیجه زمینه ساز تولد حضرت فاطمه زهرا(س) و تولد 11 حجت الهی بویژه حضرا صاحب الامر امام زمان (عج) که زمین و زمان به یمن وجودش روزی می خورند بر روی زمین شد.


رئیس دانشگاه پیام نور کاشان در پایان با تاکید بر اینکه حضرت خدیجه(س) یکی از اسوه های تربیتی و الگو برای زنان است، افزود: امروز زنان و دختران ما باید ارزش وجودی خود را حفظ کنند و با اقتدا به ویژگی ها و شاخصه های اخلاقی اجتماعی این زنان ارجمند در تمام عرصه های زندگی الگو و سرمشق بگیرند.
 

 پایان پیام/                          

کد خبر 274429

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha