دکتر علی جمادی، رئیس کل دادگستری استان و رئیس هیئت مدیره ستاد دیه کهگیلویه وبویراحمد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان، ضمن تشریح عملکرد این ستاد در سال 91، گفت: سال گذشته تعداد 170 نفر از زندانیانی که محکومیت های مالی غیر از کلاهبرداری داشتند با کمک ستاد دیه آزاد شده و به کانون خانواده های خود بازگشتند.
رئیس شورای قضایی استان کهگیلویه وبویراحمد به نقش مؤثر شورای حل اختلافِ مستقر در زندان های استان اشاره کرد و اظهار داشت: با تلاش های این شورا در برگزاری جلسات صلح و سازش، مبلغ کل بدهی زندانیان آزاد شده 9 میلیارد و 712 میلیون تومان بوده که با گذشت شکات از مبلغ، 6 میلیارد و 229 میلیون و 700 هزار تومان، زندانیان تنها مبلغ 494 میلیون تومان به صورت نقدی در حق شکات پرداخت کردند.
جمادی ضمن تشکر و قدردانی از کمک های کمیته امداد امام خمینی(ره) و شرکت های بیمه به زندانیان بدهکار مالی، گفت: کمیته امداد حضرت امام(ره) استان، مبلغ 55 میلیون و 600 هزار تومان و شرکت ¬های بیمه نیز مبلغ 304 میلیون و 200 هزار تومان به این حرکت خیرخواهانه کمک کرده اند.
وی با اذعان به اینکه بانک تجارت استان قدم مثبت و مؤثری در این راستا داشته است، اظهار داشت: مبلغ 229 میلیون و500 هزار تومان از کمک های ستاد دیه استان و به صورت وام از بانک تجارت در اختیار زندانیان قرار گرفته است و در همین رابطه مبلغ دو میلیارد و 399 میلیون تومان کمک برای آزادی این افراد به صورت بلاعوض و با منابع داخلی ستاد دیه و صندوق تأمین خسارت های بدنی پرداخت شده است.
رئیس ستاد دیه استان کهگیلویه وبویراحمد عنوان کرد:از این تعداد زندانی آزاد شده 36 نفر محکوم به پرداخت دیه بودند و هم اکنون تعداد 150 نفر بدهکار مالی غیر کلاهبرداری با بدهی 35 میلیارد و 247 میلیون تومانی در زندان های استان به سر می برند که در انتظار آزادی با دستان سخاوتمند افراد خیر و شکات آنها هستند.
جمادی در ادامه، تصریح کرد: هفتمین جشن گلریزان ویژه زندانیان جرایم غیرعمد نیز 30 تیرماه جاری ساعت 18عصر در سالن اجتماعات دادگستری استان در یاسوج برگزار می شود.
وی خاطر نشان کرد: افرادی که به علت عدم توانایی در پرداخت مهریه، ورشکستگی، تصادف و عجز از پرداخت دیه و چک بلا محل که جنبه کلاهبرداری نداشته باشد در دسته مجرمان غیر عمد دسته بندی می شوند.
این مسئول قضایی کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به آیات و روایات متعدد دستگیری و کمک به محرومان و نیازمندان جامعه را یک وظیفه شرعی، اخلاقی و انسانی در بین مسلمانان خواند و افزود: هرکسی که از مال خود به دیگران کمک کند، خداوند نیز چندین برابر آن مال به او عطا می کند.
جمادی سنت حسنه دستگیری از محرومان جامعه را از تاکیدات دینی و اخلاقی بزرگان دین دانست و گفت : با برگزاری این جشن می توان چندین خانواده را از نگرانی و فشار اقتصادی نجات داد.
پایان پیام/
نظر شما