به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، غلامرضا صدیق راد، مدیر کل سازمان بهزیستی خوزستان، در سومین نشست هماهنگی مدیران حوزه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خوزستان، از ارائه 251 هزار مورد خدمت به خانواده های تحت پوشش بهزیستی استان خبر داد و گفت: خدمات غیر مستقیم شامل قراردادهایی است که با پزشکان، روان پزشکان، روان شناسان و مراکز مشاوره داریم که بابت نگهداری یک بیمار گاهی تا سقف 2 میلیون و 500 هزار ریال به این مراکز کمک مالی می شود.
وی با بیان اینکه طرح پیشگیری از تنبلی چشم، طرح غربالگری شنوایی نوزادان و دهها طرح دیگر نیز از جمله خدماتی است که این اداره کل به طور غیر مستقیم تحت پوشش دارد، افزود: در خدمات مستقیم 44 هزار خانوار را تحت پوشش داریم که 39 هزار خانواده شامل 130 هزار نفر به طور مستقیم مستمری دریافت می کنند و هزار نفر معلول هم حق نگهداری در منزل دریافت می کنند.
وی از 30 هزار دانش آموز و 4 هزار دانشجو تحت پوشش در استان خبر داد و اضافه کرد: 320 مرکز غیر دولتی تحت پوشش سازمان بهزیستی استان هستند که از این تعداد 200 مرکز در زمینه پیشگیری درمان از اعتیاد و 53 مرکزدر زمینه مشاوره و روانشناختی فعالیت می کند.
دکتر داریوش پناهی زاده، مدیر درمان تأمین اجتماعی خوزستان، نیز در این جلسه تصریح کرد: بخش درمان با 30 مرکز درمانی شامل 7 بیمارستان و کلینیک و پلی کلینیک به صورت دو شیفته مشغول خدمت رسانی است و در حقیقت خوزستان بعد از استان تهران بیشترین تعداد مرکز درمانی را در سطح کشور دارد.
وی از وضعیت درمان استان عنوان کرد: امسال با تلاش فراوان موفق شدیم بیمارستان 96 تخت خوابی و مجهز ماهشهر را که 18 سال از زمان کلنگ زنی آن می گذشت افتتاح کنیم و به بهره برداری برسانیم و به دنبال این هستیم که تمام بخش های این بیمارستان را فعال کرده تا بتوان خدمتی درخوری برای مردم منطقه داشته باشیم.
وی با بیان اینکه در سال گذشته حدود 4 و نیم میلیون ویزیت توسط پزشکان متخصص و عمومی فقط در مراکز درمانی مستقل انجام شده، تأکید کرد: امیدواریم با تکمیل بیمارستان هایی که در دست ساخت داریم مثل بیمارستان امیرکبیر که خلأ آن در غرب اهواز احساس می شد و بیمارستان 160 تخت خوابی آبادان و همچنین بیمارستان دزفول که دیوارکشی آن انجام شده بتوانیم بخش عمده ای از مشکلات درمانی مردم خوزستان را حل کنیم.
پایان پیام/
نظر شما