خدیجه(س) یاوری راستین برای پیامبر اسلام(ص) بود

مدیرمسئول کانون تخصصی نظارت و ارزشیابی مازندران گفت: در ترویج اسلام ناب محمدی حضرت خدیجه(س) یاوری راستین برای پیامبر گرامی اسلام(ص) بود.

حجت الاسلام اسماعیل کعبه ای، مدیرمسئول کانون تخصصی نظارت و ارزشیابی مازندران امروز(27تیر) ضمن تسلیت سالروز رحلت حضرت خدیجه (س) به خبرنگار شبستان گفت: فضائل اخلاقی و تربیتی حضرت خدیجه (س) از دیدگاه آیات قرآن، احادیث و روایات از اهمیت خاصی برخوردار است.


وی حجاب و همسرداری این بانوی بزرگوار را هم الگوی زنان دانست و بر لزوم بهره گیری از سیره و روش آن حضرت تاکید کرد.


حجت الاسلام کعبه ای افزود: در فضیلت اخلاقی این بانوی بزرگوار همین بس که در زمانی که همه پیغمبر را تکذیب می کردند ایشان آن حضرت را تصدیق می کرد و اولین زنی بود که به ایشان ایمان آورد.


وی با بیان اینکه خدیجه کبری(س) در کمال، عقل و شخصیت در جایگاه بالایی بود، تصریح کرد: خدیجه کبری(س) یکی از شخصیت‌های برجسته تاریخ اسلام است که خداوند از طریق جبرئیل به این بانو سلام و درود می‌فرستد که این امر نشان‌دهنده مقام بالای این بانوی بزرگوار است و تنها برخی از اولیای الهی به این درجه و مقام می‌رسند.


حجت الاسلام کعبه ای افزود: حضرت خدیجه(س) نخستین بانویی بود که به پیامبر ایمان آورد و رسالت نبوی را پذیرفت؛ به همین جهت پیامبر فرمودند «پیشتاز زنان جهان در ایمان به خدا و پیامبر خدیجه است.»

 

وی اظهار داشت: امروز و در این جامعه حضرت خدیجه (س) بهترین الگویی است که زنان ما می توانند داشته باشند و در راستای امامت و ولایت ایشان حرکت کنند که اگر زنان ما گوش به فرمان ولایت بدهند زندگی معنوی، دنیوی و اخروی آنها رو به بهبودی و سعادت خواهد رفت و در تربیت فرزند و شوهرداری نیز می توانند همچون ایشان زبانزدخاص و عام باشند زیرا که حمایت های مادی و معنوی ایشان از همسرشان همیشه زیانزد همه است.


حجت الاسلام کعبه ای با بیان اینکه حضرت خدیجه (س) در برابر مشکلات زندگی و آزار و اذیت‌های دشمنان اسلام صبر و استقامت بسیاری می‌کردند، یادآور شد: این بانوی بزرگ اسلام در بسیاری از سختی‌ها و دشواری‌های زندگی، یار و یاور پیامبر اکرم (ص) بود.


وی ادامه داد: زنان امروز جامعه با الگوگیری از حضرت خدیجه (س) به همسرانشان احترام ویژه‌ای بگذارند تا محبت و صمیمیت خوبی بین آنان برقرار شود و همین امر ارتباط بین آنان را محکم‌تر کند.


مدیرمسئول کانون تخصصی نظارت و ارزشیابی مازندران اذعان کرد: حضرت خدیجه از اخلاق و رفتار اسلامی بی‌نظیری برخوردار بود، به همین دلیل نیز پیش از ظهور دین اسلام مردم القاب نیکوی بسیاری از جمله طاهره و مبارکه به ایشان دادند.

 

حجت الاسلام کعبه ای در خاتمه از برگزاری مراسم بزرگداشت وفات حضرت خدیجه(س) به همراه سخنرانی پیرامون سبک زندگی و سجایای اخلاقی حضرت، مداحی و سینه زنی، جزء خوانی قرآن و تفسیر قرائت و شرح موضوعی دعای افتتاح در کانون تخصصی نظارت و ارزشیابی مازندران خبر داد.


پایان پیام/
 

 

 

کد خبر 274177

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha