به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، عظیم دشتی، رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل، صبح امروز( 27 تیر) در جلسه مدیران کانون بسیج هنرمندان و شورای بسیج هنرمندان شهرستانهای استان اظهار داشت: با تکیه بر هنرمندان متعهد و مؤمن و میدان دادن به آنها و حمایتهای مادی و معنوی از هنرمندان متعهد میتوان از آنان به عنوان نیروی انقلاب اسلامی و سربازان جنگ نرم استفاده کرد.
وی با بیان اینکه یک اثر فاخر هنری میتواند سرنوشت یک ملت را تغییر دهد و در مقابل یک اثر هنری گمراهکننده میتواند جامعه بشری را به ضلالت و فنا هدایت کند، افزود: ورود بسیج به عرصه هنر الگویی است که نشان میدهد بسیج در تمامی حوزهها مأموریت خود را دفاع از انقلاب و آرمانهای آن میداند و سعی در صیانت و حراست از این مبانی دارد.
دشتی با اشاره به این مطلب که مأموریت بسیج در حال حاضر دفاع همهجانبه از آرمانهای انقلاب است که ورود این نیرو به عرصه هنر نیز در همین راستا میباشد، تصریح کرد: هنرمندان متعهد و بسیجی با حضور در صحنه اجتماع به احیا و گسترش ارزشهای اسلامی و فرهنگی کمک میکنند.
رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان، رشد فکری، پرورش اخلاقی، باروری هنری، پویایی اعتقادی، بیداری اجتماعی و شکوفایی فرهنگی نسل جوان را از اهداف بسیج هنرمندان برشمرد و بیان داشت: این تصور غلط است که بخش اعظمی از هنرمندان را افراد بیاخلاق و آلوده جامعه تلقی کنیم بلکه هنرمندان پاکترین و نیکو سیرتترین انسانها هستند.
سرچشمه واقعی هنر پاکی و پاکیزگی است
وی با تاکید براینکه سرچشمه واقعی هنر پاکی و پاکیزگی است و این چشمه زلال و پاک را نباید با چیزهای آلاینده آلوده کرد، ابراز داشت: هنرمندان بزرگ اسلامی که این همه شکوه و افتخار آفریدند بینش وسیع و اعتقادی استوار داشتند.
دشتی ادامه داد: استکبار از ابزار هنر برای فریب و اغفال تودهها و ساختن افکار مردم بر مبنای خواستههای خود بهرهبرداری میکند و در قبال این اهداف شوم استکبار هنرمندان متعهد و بسیجی میتوانند با حضور در صحنههای مختلف اجتماع به احیا و گسترش ارزشهای اسلامی و فرهنگی اهتمام کنند.
رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان تصریح کرد: در میان اهداف یاد شده پرورش اخلاقی از جایگاه ویژهای برخوردار است زیرا اخلاق به هنر جهت میدهد و هنرمند را از پلیدیها و زشتیها به دور نگه میدارد و ذوق هنری را افزایش داده و هنرمندان را با هنر متعالی همراه میسازد.
پایان پیام/
نظر شما