حضور 11 هزار امدادگر در پایگاه های امداد و نجات گلستان

خبرگزاری شبستان: مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان گفت: در تابستان امسال 11 هزار امدادگر به مدت 120 روز خدمت می کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، مجتبی اکبری، مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان در جمع خبرنگاران گفت: برگزاری طرح نشاط یکی از اقدامات بسیار خوب جمعیت هلال احمر گلستان است که امسال در ماه مبارک رمضان اجرا می شود.


وی با اشاره به اردوگاه آموزشی دلند، افزود: باتوجه به اینکه این اردوگاه در سطح کشوری بسیار فعال است مقرر شد برنامه های افطار و سحر به همراه آموزش های هلال احمر باشد.


اکبری با بیان اینکه جمعیت هلال احمر گلستان تابستان امسال در سه حوزه حوزه امداد و نجات، جوانان و امور داوطلبان فعالیت دارد، تصریح کرد: برنامه های امسال جمعیت هلال احمر در تابستان از مجموعه برنامه های تابستان سال های قبل بیشتر است.
 

فعالیت 20 پایگاه امداد و نجات در گلستان

 

وی در خصوص امداد و نجات اظهارداشت: با توجه به اینکه امسال ظرفیت در این حوزه دو برابرشده است، 20 پایگاه امداد و نجات وجود دارد که 10 مورد آن ثابت و 10 مورد آن موقت است که حدود 11 هزار نفر امدادگر و نجاتگر به مدت 120 روز خدمات می دهند.


مدیر عامل جمعیت هلال احمر گلستان یادآور شد: در هرکدام از این پایگاه ها 5 نفر نجاتگر مستقر هستند.


وی با اشاره به طرح ساحلی به عنوان یکی دیگر از اقدامات امداد و نجات، افزود: این طرح در 4 پایگاه ساحلی بندرگز، بندر ترکمن و گمیشان مستقر هستند که در تابستان فعالیت های را به مسافران ارائه می دهند و در همین راستا حدود یک هزار نفر به کار گیری شده است.
 

اجرای طرح راهنمایی مسافرین تابستانی با حضور 2 هزار و 700 امدادگر و نجاتگر

 

اکبری با بیان اینکه طرح راهنمایی مسافرین تابستانی سال قبل آزمایشی انجام شد، گفت: امسال این طرح با وجود دو هزار و 700 نفر امداد گر و نجاتگر به مدت 90 روز به صورت ثابت برگزار می شود.


وی در خصوص اینکه سال گذشته 3 پایگاه در طرح راهنمایی مسافرین تابستانی فعال بود، اظهارداشت: امسال این تعداد به 10 پایگاه رسیده است که در مجموع این طرح 15 هزار نفر به کار گیری شده است.
 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر با بیان اینکه در حوزه اوقات فراغت معاونت امور جوانان طرح های زیادی وجود دارد، خاطرنشان کرد: امسال طرح های زیادی وجود دارد که غیر از برنامه های اوقات فراغت که داشته 14 فعالیت جدید و ابتکاری در دستور کار است.


وی نخستین طرح را سامانه نشاط و پویایی دانست و گفت: باتوجه به اینکه هلال احمر 7 کانون دارد این طرح در راستای غنی سازی اوقات فراغت کانون ها در تعطیلات تابستانی است که انجام کارهای فراغتی در حوزه شهرستان توسط خود کانون پیش بینی می شود.

 

طرح راهنمایی تابستانه با طرح سهاب در 7 شهرستان گلستان


اکبری با اشاره به طرح راهنمایی تابستانه با طرح سهاب، افزود: این طرح در 7 شهرستان با گروه های دوچرخه سوار مستقر هستند که مسافرین را راهنمایی می کنند.


وی اظهارداشت: اردوهای کشوری نشاط و پویایی یکی دیگر از طرح های جمعیت هلال احمر است که برای اعضای فعال کانون ها اردوهای استانی نیز مانند اماکن مذهبی و تفریحی در سراسر کشور انجام می شود.


اکبری، یکی از نقاط مغفول در جمعیت هلال احمر را فرزندان خود هلال احمری ها دانست و اظهارداشت: امسال جشنواره آفتاب گردان با برخی از دستگاه های اجرایی تفاهم نامه ای راامضا کردند که این جشنواره برای فرزندان هلال احمر همراه با آموزش است.

 

کاروان های نیکو کاری به روستاهای محروم می روند 


مدیرعامل جمعیت هلال احمر در خصوص کاروان های نیکوکاری با عنوان جهاد رمضان، تصریح کرد: کاروان های نیکو کاری به روستاهای محروم می روند که به مدت 10 روز فعالیت می کنند.


اکبری طرح کارورزی امدادی جوانان با شعار آموزش، آمادگی و توانمندی را یکی دیگر از طرح ها دانست.


وی در خصوص دوره دانش افزایی مدرسان پیش آهنگی، گفت: در این اردوها هر هفته 150 نفر آموزش می بینند که پیش بینی می شود در این اردوها دو هزار و 500 مربی آموزش ببینند.
 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر جشنواره خورشید مهر را یکی برنامه ها دانست و ادامه داد: در این طرح از کانون های برتر سازمان جوانان در سطح شهرستان های استان تجلیل می شود.
 

انعقاد تفاهم نامه هلال احمر و کانون اصلاح و تربیت زندان ها

 

وی گفت: تفاهم نامه ای با کانون اصلاح و تربیت زندان انجام شد که مددجویان این کانون عضو هلال احمر شوند.


اکبری، طرح سایه بان امید را مخصوص کانون های روستایی دانست و افزود: این طرح برای فعال سازی آنان و مقابله با حوادث و بحران و ارتقا سطح دانش اعضا ومربیان طرح است.


وی در خصوص طرح قرار مهربان، اظهارداشت: این طرح با شعار اهدای عضو، اهدا خون هدیه ای برای نجات جان انسان ها که ترویج احسان و نودوستی است در همه شهرستان ها برگزار می شود.
 

مدیر عامل جمعیت هلال احمر گلستان، طرح ضیافت نور و طرح ظرفیت دانشجویی را از دیگر طرح ها دانست و تصریح کرد: کل ظرفیت آموزشی ما در هلال احمر 150هزار نفر است که 120هزار نفر آموزش های همگانی و 20 هزار نفر آموزش های عمومی و خدود 10هزار نفر آموزش های تخصصی است که 40 درصد این آموزش در تابستان انجام می شود.

 

وی خاطرنشان کرد: جمعیت هلال احمر گلستان سال گذشته در طرح اوقات فراغت جزو دستگاه های برتر شناخته شده است.


پایان پیام/

کد خبر 274048

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha