به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجتالاسلام سیدمحمدرضا میرتاجالدینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور، شب گذشته(23 اسفند) در دومین همایش وحدت اسلامی و همبستگی ملی با اشاره به اینکه سال گذشته قرار بود 12 میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ملی در اختیار دولت قرار گیرد، گفت: این اعتبار در سال گذشته محقق نشد و علاوه بر آن 18 میلیارد دلار اعتبار پیشبینی شده از این صندوق در سال آینده هزینه میشود.
وی با بیان اینکه بودجه عمرانی سال آینده نسبت به سال جاری افزایش یافته و حدوداً دو برابر میشود، تصریح کرد: در سال آینده دولت قصد دارد مشکل اشتغال را حل کند و برای اشتغال جوانان برنامهریزی کرده است تا ظرف مدت سه سال معضل بیکاری برطرف شود.
وی همچنین با اشاره به منابع و ثروت عظیم کشور، خاطرنشان کرد: از نظر عدالت اقتصادی نباید در مملکت فقیر وجود داشته و مردم زیر خط فقر باشند، فقط باید عملکرد صحیح باشد تا این سرمایه عظیم درست عمل کند.
حجت الاسلام میرتاجالدین، با تاأکید بر اینکه همه کشور باید با این سرمایه عظیم آباد شود، طرح هدفمندسازی یارانهها را طرحی برای ایجاد عدالت اقتصادی عنوان کرد و افزود: در گذشته در آستانه نوروز با وجودی که زمان عید و شادی بود، خانوادههایی که نمیتوانستند مایحتاج خود را خریداری کنند عید نداشتند، اما با پرداخت یارانههای نقدی، قشر ضعیف بخشی از مشکلات خود را به وسیله آن مرتفع ساخت.
آیتالله دکتر محسن حیدری، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، نیز ظهور بداخلاقی و کجاخلاقی را در جامعه ایران رد کرد و اظهار داشت: جامعه ما به برکت انقلاب در تمام زمینههای معنوی، سیاسی و اجتماعی در حال پیشرفت است و جریاناتی که جامعه را به بداخلاقی متهم میکنند آنهایی هستند که مورد اقبال جامعه قرار نگرفته و از جامعه ضربه خوردند.
وی همچنین اقتدار ایران را یک مسئله ثابت شده و آشکار در جهان عنوان کرد و یاد آور شد: بر همین اساس شورای همکاری خلیجفارس برای نخستین بار بحث تنب کوچک و تنب بزرگ را از دستور آخرین جلسه خود حذف کرد در حالی که این شورا پیش از این، مسئله تنب کوچک و بزرگ را به عنوان یک ادعا مطرح میکرد ولی نتوانست رسماً آن را در مقابل اقتدار جمهوری اسلامی ایران بیان کند.
وی با بیان اینکه امروز دوست و دشمن از تأثیر مستقیم رهبر ایران بر انقلابهای منطقه مطلع هستند، حرکتهای انقلابی کشورهای اسلامی را نویدبخش آیندهای روشن و تابناک برای اسلام و کشورهای اسلامی دانست و بیان کرد: این حرکتها نویدبخش شکلگیری خاورمیانه آزاد و مستقل با محوریت اسلام ناب محمدی و سقوط وهابیت و صهیونیسم است.
امام جمعه موقت اهواز، ادامه داد: عنقریب نه صهیونیسمی در جهان داریم و نه وهابیت و شاهد قطع دستهای آمریکا از خاورمیانه هستیم که همه این اتفاقات مبشر ظهور منجی عالم بشریت است که باید خود را برای آن زمان آماده کنیم.
همچنین دکتر سیدجعفر حجازی، استاندار خوزستان، در این همایش، عشایر خوزستان را از وفادارترین افراد به نظام و انقلاب دانست و گفت: عشایر دلیر خوزستان در طول هشت سال دفاع مقدس پیشتاز حمایت از رزمندگان و جزو رزمندگان بودند، به طوری که در روزهای ابتدایی جنگ و پیش از رسیدن نیروهای کمکی همین عشایر خوزستان از سرزمین دفاع کردند و مانع پیشروی دشمن شدند.
وی هدف از برگزاری این همایش را اجرای فرمان رهبر انقلاب در مورد ضرورت و اهمیت وحدت اعلام کرد و اذعان داشت: خوزستان با داشتن سهم بسیار در صنعت و اقتصاد کشور و جای دادن 72 درصد شهدا، جایگاه ویژهای دارد که نقش عشایر در کسب این جایگاه قابل توجه است.
ناصر سودانی، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، نیز خوزستان را زخمخورده جنگها دانست و اضافه کرد: عشایر غیور خوزستان بیش از 90 سال پیش و در جنگ جهانی، در حالی که انگلیس قصد عبور به سمت عراق را داشت، در این نقطه با او روبهرو شدند که نتیجهاش حماسهآفرینی و تقدیم 500 شهید و یک هزار و 500 جانباز بود.
وی با بیان اینکه خوزستان زخمخورده هجوم ددمنشانه بعثیان هم هست و در مدت هشت سال، تمام مردم خوزستان صرفنظر از قومیت و نژاد مقاومت و 23 هزار شهید تقدیم کشور کردند، افزود: زخم دیگر نشسته بر پیکره استان خوزستان ناشی از حمله ناتو به عراق و جنگ کویت است و آلودگی زیستمحیطی و اثرات منفی تشعشعات ناشی از جنگها بر هوا و خاک این سرزمین هنوز بر جا مانده است.
وی با بیان اینکه این زخمها هرگز اراده این مردم سترگ را در دفاع از آرمانهای اسلام و ولایت کم نکرده، تمام تلاشها را در خدمت به مردم این استان و جبران فداکاریهای آنها ناکافی دانست و عنوان کرد: تنها چیزی که این مردم میخواهند، کرامت، عدالت، امنیت، حرمت و زندگی باعزت است تا از دسترنج خود امرار معاش کنند.
وی با اشاره به اینکه در مقایسه با گذشته کارهای بزرگی صورت گرفته، بر اشتغالزایی و به کارگیری نیروهای جوان این استان تأکید کرد و بیان داشت: هنوز با نقطه مطلوب فاصله داریم و باید با تأمین اعتبار و همت این فاصله را کمتر و کوتاهتر کنیم تا زخمهای گذشته مردم بهبود یابد.
پایان پیام/
نظر شما