قنبر موسینژاد، مدیرکل کمیته امداد کردستان با اشاره به برنامههای هفته اکرام ایتام و اطعام نیازمندان در استان به خبرنگار شبستان در سنندج گفت: هدفگذاری امسال این نهاد در بحث اطعام نیازمندان در این هفته اطعام 110 هزار مددجو و نیازمند زیرپوشش در سطح استان است.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته در ماه مبارک رمضان بیش از 93 هزار نیازمند در سطح استان اطعام شدهاند، افزود: براساس برنامهریزیهای به عمل آمده در ماه مبارک رمضان امسال از 2 هزار خانواده مددجو در قالب طرح مفتاحالجنه همانند سالهای گذشته سرکشی می شود.
مدیرکل کمیته امداد کردستان با بیان اینکه جذب حامی برای ایتام و خانوادههای نیازمند در قالب دو طرح اکرام ایتام و طرح محسنین از دیگر برنامههای کمیته امداد در طول سال است که در ماه مبارک رمضان به صورت جدیتری دنبال میشود، اضافه کرد: در سال گذشته بیش از یکهزار و 550 حامی در ماه رمضان برای ایتام زیرپوشش از داخل و خارج استان جذب شده است.
موسینژاد گفته وی، برنامه امداد در سالجاری در بحث جذب ایتام 3 هزار نفر است که برای تحقق این مهم در این راستا اکیپهایی هم به استانهای تهران، البرز، و قم اعزام کردهایم.
وی از برگزاری طرح جدید جشن رمضان برای نخستین بار در این استان خبر داد و اظهار کرد: این جشن در هفته اکرام ایتام و اطعام نیازمندان برای نخستین بار در مرکز استان برگزار میشود.
این مقام مسئول همچنین از حضور اکیپی از استان در مراسم برگزاری جشن گلریزان در ماه رمضان در تهران خبر داد و گفت: بهرهگیری از این ظرفیت برای جذب کمکهای خیرین به منظور آزادسازی زندانیانی غیرعمدی که خانوادههایشان زیرپوشش این نهاد در استان است از اهداف حضور در این جشن است.
وی در ادامه از برگزاری نشست مشورتی با حامیان برجسته استان در سنندج در یازدهمین روز ماه مبارک رمضان در سنندج خبر داد و گفت: این برنامه برای نخستین بار به منظور بررسی نقاط ضعف و آسیبهای پیرامون برنامه حامییابی انجام میشود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان خاطرنشان کرد: کمیته امداد با اجرای این طرح و شنیدن نقاط ضعف و قوت این طرح از زبان حامیان قصد دارد زمینه را برای توسعه هرچه بیشتر بحث حامییابی برای ایتام و نیازمندان در سطح استان فراهم کند.
موسینژاد تصریح کرد: همزمان با شب میلاد امام حسن مجتبی(ع) 6 مرکز نیکوکاری در شهرستانهای مختلف استان بهرهبرداری میشود.
به گفته وی، ترویج روح انفاق و نیکوکاری در جامعه، خودکفاشدن کمیته امداد، اجرای منویات رهبری، توسعه ساختار مردمی، ایجاد شبکه مردمی کارآمد، تبدیل امداد به یک نهاد توسعهگر محلی، برنامهریزی محله مبنا و توسعه اجتماعی اجتماع محور، بهرهگیری از منابع انسانی، خدمات تخصصی و احیای سنتهای حسنه اسلامی از مبانی و اهداف تشکیل این مراکز است.
پایان پیام/
نظر شما