به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجتالاسلام سیدحسین حسینی قمی، استاد حوزه علمیه صبح امروز(25تیر) در سلسه نشست های اسرار حج اظهار داشت: اخلاق خوب از نشانههای اخلاص در سفر معنوی حج است.
این مبلغ مذهبی با تاکید بر اینکه اگر انسان خالصانه قدم بردارد، خداوند نیز عمل او را خریداری میکند، گفت: متاسفانه گاهی زایر خانه خدا در فرودگاه یا هتل یا صف اتوبوس، بداخلاقی کرده و به حج خود اشکال وارد میکند.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه حج سراپا اخلاص است و در این راه باید سختی کشید چرا که خداوند میفرماید هرکس مستطیع است به حج رود، گفت: مستحب است که انسان برای رفتن به حج قرض بگیرد البته اگرچه حج واجب او محسوب نمیشود ولی مانعی ندارد.
وی با اشاره به این مطلب که قرآن میفرماید، وقتی برای انجام حج به مسجدالحرام رفتید و بعد از اتمام طواف، باید نماز طواف را پشت مقام ابراهیم بخوانید، افزود: خداوند به ابراهیم میفرماید، تو برای حج اعلام کن و ما صدای تو را به همه عالم میرسانیم این آیات خداوند به معنی این است که اخلاص تنها چیزی است که از انسان خریداری خواهد شد.
وی با طرح این سؤال که مقام ابراهیم چه خصوصیتی دارد که تمام مردم عالم و حتی هر نبی و ولی خدا باید پشت این مقام بایستد و اگر جلوتر برود نماز طواف او باطل است، گفت: وقتی ابراهیم مشغول بنای کعبه بود، دیوار را که بالا برد به جایی رسید که دیگر دستش نمیرسید، سنگی زیر پای خود گذاشت تا بالاتر برود و همان سنگ زیر پای ابراهیم تا قیامت نشانه همه نمازگزاران عالم است.
پایان پیام/
نظر شما