به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام سید جلال حسینی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان آبیک بیان کرد: تعداد کمی از افراد در جامعه برخلاف موازین اسلامی و ارزش های نظام و هنجارهای موجود ظاهر می شوند که سلامت جامعه و خانواده ها را به مخاطره می اندازند.
وی ادامه داد: مردم در اصلاح آسیب های اجتماعی نقش اساسی دارند و با برنامه ریزی باید از مشارکت و ظرفیت های مردمی و سازمان های مردم نهاد فعال در راستای کاهش و پیشگیری از آسیب های اجتماعی کمک گرفت و بین مردم و دستگاه های دولتی پیوند متقابل برقرار کرد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی آبیک اضافه کرد: عفاف و حجاب از نتایج و مظاهر ایمان و تقوا است؛ بنابراین برای تقویت آن باید در درجه اول به تحکیم ایمان و تقویت باورهای دینی افراد جامعه که در حکم روح و ریشه اخلاق و رفتار آنان است، توجه شود.
وی عنوان کرد: در توسعه فرهنگ عفاف و حجاب لازم است به تحکیم ارزش ها و مفاهیم اخلاقی خاصی از قبیل شرم و حیا و غیرت که با عفاف و حجاب رابطه نزدیک و بی واسطه ای دارند و خود از ثمرات ایمان و تقوا محسوب می شوند و نیز به آموزش احکام شرعی مربوط به عفاف و حجاب و آموزش رفتار صحیح زن و مرد با یکدیگر در جامعه و خانواده توجه کافی مبذول شود.
حجت الاسلام حسینی در ادامه با اشاره به برپایی پایگاه اوقات فراغت توضیح داد: 30 پایگاه اوقات فراغت در مساجد این شهرستان برپا شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین، وی اعلام کرد: از این تعداد، 15 هسته فرهنگی و 15 بوستان معرفت است که برنامههای مختلف فرهنگی، اعتقادی، قرآنی، احکام، ورزشی، اردویی و آموزش رایانه برای کودکان، نوجوانان و جوانان برگزار می کنند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی آبیک خاطرنشان کرد: برای هر 30 پایگاه اوقات فراغت تابستانه مبلغ 3 میلیون ریال اعتبار هزینه شده که به حساب رابطان واریز شده است.
پایان پیام/
نظر شما