به گزارش خبرگزاری شبستان،این مجلّه که در دو دههی گذشته یکی از موفّقترین مجلّات ادبی کشور و نخستین مجلّهی تخصّصی با موضوع شعر در تاریخ مطبوعات ایران بوده است، پس از چهار سال وقفه، انتشار خود را از سر خواهد گرفت.
علیرضا قزوه، سردبیر این مجلّه، با اشاره به استقبال شایستهی شاعران، منتقدان، و اصحاب قلم در خصوص انتشار مجدّد این مجلّه گفت: خوشبختانه خبر انتشار مجدّد مجلّهی شعر، بازخورد خوبی داشته و استقبال اهالی شعر از این موضوع، برای ما بسیار دلگرمکننده بوده است.
وی ادامه داد: دوستان زیادی ، به فراخوان مجلّه لبّیک گفتهاند و اشعار و مقالات و نقدهای ادبیشان را برای ما فرستادهاند که ان شاء الله از مطالب ارزشمندآنان استفاده خواهیم کرد.
قزوه دربارهی گسترهی موضوعی و بخشهای این مجلّه گفت: محور موضوعی مجلّهی شعر، طبعاً شعر است. بخشی از مجلّهی شعر به انعکاس نمونههای موفّق از گونههای مختلف شعرروزگار ما اختصاص دارد و بقیهی بخشها ،گفتوگو با صاحبنظران و شاعران و ارائهی مقالات حوزهی شعر را خواهیم داشت.
سردبیر مجلّهی شعر دربارهی قطع و تعداد صفحات این مجلّه افزود: قطع مجلّهی شعر در دورهی جدیدش قطع ویژه و چشمنوازیست و شمارهی نخست ما حدود 250 صفحه خواهد داشت.
وی با اشاره به تنوّع محتوایی مطالب شمارهی نخست گفت: شمارهی اوّل، که در واقع هفتادمین شماره از سلسله شمارههای مجلّهی شعر از آغاز تا کنون خواهد بود، ان شاء الله در اوایل مردادماه منتشر و توزیع خواهد شد. تلاش ما براین بوده که حتّیالمقدور، همهی گونههای شکلی و محتواییِ شعر را پوشش دهیم و رسانهی منصفی برای همهی سلایق شعری جامعه باشیم.
قزوه، شعر بومی اقوام ایرانی، شعر پارسیزبانان جهان، و ترجمهی شعر معاصر جهان را از دیگر عناوین مطالب شمارهی نخست این مجلّه ذکر کرد و افزود: پروندهی ویژهی این شماره به استاد فقید، محمّد قهرمان اختصاص خواهد داشت که از سرآمدان شعر معاصر بودند و کوچ ایشان همهی شاعران و علاقهمندان به شعر اصیل را داغدار کرد.
مجلهی «شعر» که از سال 1372 تا 1388 به سردبیری آقایان هادی سعیدی کیاسری، محمّدرضا ترکی، و مصطفی محدّثی خراسانی منتشر میشد، انتشار دورهی جدید خود را با سردبیری علیرضا قزوه از سر خواهد گرفت. شاعران، منتقدان ادبی و صاحبنظران اهل قلم، میتوانند آثار خود را (اعم از شعر، مقالهی مرتبط با شعر، نقد شعر و نقد کتاب شعر) به ایمیل این مجلّه (POEM_MAGAZINE@YAHOO.COM) ارسال نموده یا در قالب لوح فشرده به نشانی «تهران، خیابان سمیه، بین حافظ و نجاتاللّهی، حوزهی هنری، طبقهی پنجم، دفتر مجلهی شعر» پست کنند.
پایان پیام/
نظر شما