ماه رمضان فرصت طلایی در تقویت اراده و تصمیم‌ها است

خبرگزاری شبستان: استاد حوزه و دانشگاه‌های اردبیل گفت: ماه رمضان فرصت طلایی در تقویت اراده و تصمیم‌ها است چرا که افراد جامعه ما گاه توان کنار گذاشتن بداخلاقی و برخی رفتارهای غلط اجتماعی را ندارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل حجت‌الاسلام علیرضا نوری استاد حوزه و دانشگاه‌های اردبیل ظهر امروز( 21 تیرماه) پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر اردبیل اظهار داشت: ‌این ماه فرصتی طلایی در آشتی بندگان با خداوند است چرا که خداوند متعال در این ماه رحمتش را بر غضبش برتری داده و امت اسلامی را به هر بهانه‌ای بخشیده و یاریگر و دستگیر او می‌باشد.


وی با بیان اینکه ماه مبارک رمضان فرصتی استثنایی و طلایی در پیوند با ولایت است چرا که ابتدا، وسط و آخر این ماه مبارک با ولایت قرین شده است، افزود: همچنین ماه مبارک رمضان فرصتی استثنایی برای رفع کدورت‌هاست که حتی با یک خرما می‌توان صله ارحام کرده و قهر را به پیوند و آشتی واقعی تبدیل کرد.


حجت الاسلام نوری ادامه داد: اگر در اول ماه مبارک رمضان توصیه شده است زیارت امام حسین (ع) قرائت شود و در نیمه این ماه و شب‌های قدر و همچنین شب عید فطر بر خواندن زیارت امام حسین (ع) تاکید شده همه نشان‌دهنده این موضوع است که ماه مبارک رمضان فرصت استثنایی در پیوند با ولایت است.


این استاد حوزه و دانشگاه‌های اردبیل با اشاره به القاب 50‌گانه ماه مبارک رمضان اعم از فضیلت، مبارک، مواسات، برکت، ماه صبر و...اضافه کرد:‌ ماه رمضان ماهی است که وقتی وارد می‌شد رنگ صورت نبی مکرم اسلام تغییر می‌یافت و آن حضرت از امت اسلامی می‌خواست حرمت این ماه را نگه دارند.


نوری با بر شمردن دیگر برجستگی‌های ماه رمضان گفت: بسیاری از انسان‌ها به ویژه جوانان باید خودسازی را از این ماه شروع کنند و با رسیدن به نقطه عزت و تکامل واقعی می‌توانند دشمن درونی و بیرونی خود را برای همیشه ناکام بگذارند و در این بین بدبخت سه طایفه هستند که در این ماه از رحمت الهی بهره‌ای نمی‌برند که یکی از این سه طایفه افراد هستند که از سوی پدر و مادر خود عاق شده‌اند.


نوری تصریح کرد: دو دسته دیگر کسانی هستند که هنگام شنیدن نام و القاب نبی مکرم اسلام بر او صلوات نفرستند و دسته دیگر نیز افرادی هستند که ماه مبارک رمضان بر آنها وارد شود اما عذر نخواسته و مورد مغفرت الهی قرار نگیرند.


این استاد حوزه و دانشگاه در پایان سخنان خود رعایت حدود و حریم الهی در جامعه اسلامی، دوری از محرمات، گرایش به کارهای نیک و خداپسندانه و همچنین رعایت حجاب و عفاف از سوی زنان و مردان را توصیه کرده و از روزه‌داران نمازگزار خواست تا حدود و شریعت اسلامی را رعایت کنند.


پایان پیام/

کد خبر 272196

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha