حجت الاسلام مهدی خوبانی، معاون تبلیغ و تهذیب حوزه های علمیه استان مازندران امروز (20تیر) با اشاره به اهمیت غنی سازی اوقات فراغت در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان اظهار کرد: هم اکنون نیز نیازمند نگاه ها و رویکردهای نوین و کاربردی تر در عرصه حساس اوقات فراغت هستیم؛ عرصه ای که با غفلت خانواده ها و دست اندرکاران مسایل فرهنگی کشور بسیار هم می تواند آسیب زا باشد.
وی با اشاره به ضرورت نظارت بر نحوه اجرای برنامه های اوقات فراغت جوانان، گفت: غنی سازی اوقات فراغت جوانان در پیشگیری از آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی بسیار موثر بوده و جوانان را از توطئه ها و نقشه های شوم دشمنان مصون می دارد.
حجت الاسلام خوبانی ادامه داد: اگر به طور جدی و کارشناسانه درباره اوقات فراغت جوانان تصمیم گیری نشود، این فرصت مهم برای پرورش استعدادها به تهدیدی جدی تبدیل و خانواده ها را با چالشی اساسی روبه رو می کند.
وی افزود: به جهت قداست و جایگاه ویژه مساجد به عنوان خانه امن الهی، از دیرباز بسیاری از خانواده ها تمایل داشته اند که فرزندانشان به ویژه در ایام فراغت تابستانی، بیش از پیش وقت خود را در این اماکن مقدس سپری کنند.
این مسئول در ادامه اضافه کرد: کانونهای فرهنگی هنری مساجد با گستره قابل توجهی که در سراسر کشور دارند، متولی بخشی از برنامه های اوقات فراغت نه تنها در ایام تابستان که در طول سال هستند.
وی گفت: این کانون ها البته از جمله مهم ترین و پرمخاطب ترین نهادهای تربیتی به شمار میروند که هر ساله هزاران نوجوان و جوان با حضور در برنامههای فرهنگی، تفریحی و آموزشی آن ها، اوقات فراغت خود را در این مراکز سپری میکنند.
معاون تبلیغ و تهذیب حوزه های علمیه استان مازندران ابراز کرد: حوزه های علمیه همواره بعنوان پایگاههای علمی و درمانگاههای معنوی در سطح جامعه اسلامی مطرح بوده اند، بطوری که غالباً محوری ترین نقش را در پاسخگویی به شبهات و حل مسائل دینی و اعتقادی مردم ایفا کرده اند.
وی با تاکید بر نقش آفرینی بیشتر مسجد و حوزویان در برنامه های اوقات فراغت این کانون ها، گفت: بدون شک، حضور طلاب در این برنامهها بسیار موثر بوده و دارای کارکردهای بسیاری است.
حجت الاسلام خوبانی خاطرنشان کرد: طلاب از آنجا که با متن دین آشنا هستند، با یادگیری مهارتهای تبلیغی و مربیگری میتوانند نتایج بسیار اثربخش تری را نسبت به سایر مربیان به دست آورند و به طور کلی نقش طلاب در برنامههای فرهنگی و تربیتی و اوقات فراغت، باید نقش صدرصدی باشد.
وی در خصوص اهمیت حضور روحانیون در برنامههای اوقات فراغت، یادآور شد: به هر شکل روحانیون جزو متدین ترین و معتمد ترین افراد جامعه هستند که با حضور خود در این برنامهها، هم مبانی دین را به فرزندان ما میآموزند و هم والدین با خیالی آسوده تر به فرزندانشان اجازه حضور در چنین برنامههایی را میدهند.
پایان پیام/
نظر شما