آموزش اخلاق حرفه ای در طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه کرمان

مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید باهنر کرمان، معرفت افزایی، اصول تعلیم و تربیت سیاسی و ...را از موضوعات گارگاهی این دوره عنوان کرد و گفت: در این دوره آموزش اخلاق حرفه ای به این موضوعات اضافه شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید باهنر کرمان، صبح امروز (19تیر) در نشست خبری با موضوع طرح ضیافت اندیشه اساتید و نخبگان دانشگاهی، هدف از اجرای این طرح را معرفت افزایی دانست و گفت: طرح ضیافت اندیشه اساتید و نخبگان دانشگاهی برای سومین بار در دانشگاه شهید باهنر کرمان در نیمه اول ماه مبارک رمضان برگزار می شود.


حجت الاسلام دکتر محمد سلطان مرادی از شرکت 320 نفر از اعضای هئیت علمی دانشگاه شهید باهنر در طرح ضیافت اندیشه اساتید و نخبگان خبر داد و گفت: شروع این طرح از روز چهارم ماه مبارک رمضان و تا (22 تیر)جاری به مدت 10 روز ادامه دارد.


وی با بیان اینکه گارگاه آموزشی این طرح در 14 گروه 35 نفری در دانشگاه شهید باهنر کرمان و با اساتید برجسته برگزار خواهد شد؛ معرفت افزایی، اصول تعلیم و تربیت سیاسی، معرفت شناسی و فلسفه علم را از موضوعات گارگاهی این دوره عنوان کرد و گفت: به دلیل استقبال اساتید در این دوره آموزش اخلاق حرفه ای به این موضوعات اضافه شد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید باهنر کرمان با اشاره به اینکه در سال گذشته 250 نفر از اعضای هئیت علمی دانشگاه در این طرح شرکت کرده اند؛ گفت: کلاسها به شکل گارگاهی برگزار می شوند و اساتید بر غنای این مباحث خواهند پرداخت.


وی برگزاری مراسم افتتاحیه و اختتامیه، برگزاری مراسم مذهبی، برپایی نماز جماعت، برپایی جشن میلاد، ضیافت افطاری، تفسیر قرآن، برگزاری شه گارگاه قرآن، روش تحقیق قرآن، تفسیر و روانخوانی، تجوید و جزء خوانی قرآن کریم را از جمله برنامه های این طرح برشمرد و گفت: در کنار این طرح نقد فیلم مضامین جهت دار سیاسی، نشست علمی با موضوع علوم انسانی در قرآن برگزار می شود.


مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید باهنر کرمان از برپایی نمایشگاه کتاب و محصولات فرهنگی در فضای برگزاری این طرح خبر داد و گفت: مسابقات ورزشی همچنین در شب های ماه رمضان برای اساتید شرکت کننده در این طرح برگزار می شود.

 
وی در ادامه با بیان اینکه تعلیم و تربیت، اساس و بنیادی است که قوام و پایداری دین و جامعه به این دو بستگی دارد؛ گفت: با تعلیم و تربیت سرمایه های علمی از نسلی به نسل دیگر منتقل می شوند.


حجت الاسلام سلطان مرادی، تقویت و توسعه اخلاق و فرهنگ اسلامی را در جامعه اسلامی روح فعالیت های علمی عنوان کرد و افزود: فعالیت های علمی نیازمند توجه ویژه ای برای ارتقاء سطح فرهنگی ، حیات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی است.


وی بیان کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی به منظور تحقق این اهداف و ترغیب اعضای هئیت علمی دانشگاهها برنامه های فرهنگی برای اساتید و اعضای پیش بینی کرده است که آنها ضمن اینکه به تعلیم دانشجویان می پردازند به بعد تربیتی آنها هم توجه دارد.


وی تصریح کرد: اعضای هئیت علمی دانشگاهها در کنار آموزش مسائل مختلف هر رشته ای می توانند فعالیت های فرهنگی انجام دهند که آیین نامه ای برای این منظور تدارک دیده شده است.


مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید باهنر کرمان در ادامه خاطرنشان کرد: عضو هئیت علمی می تواند با تدوین مقاله و کتاب با رویکرد اسلامی در حوزه های فرهنگی داشته باشد.


سلطان مرادی بیان کرد: عضو هئیت علمی دانشگاهها می توانند با همکاری مؤثر با تشکل های قانونمند دانشگاهی و نهادهای فرهنگی فعال در جامعه مشاور فرهنگی باشد.


وی یکی از فعالیت های پیش بینی شده برای ارتقاء سطح دانش دینی و فرهنگی اعضای هئیت علمی دانشگاه ها را برگزاری گارگاه های معرفت اندیشی عنوان کرد و گفت: در این گارگاه ها روش تدریس، شیوه های ارزیابی فعالیت های آموزشی و اطلاعات روز دنیا به اعضای هئیت علمی آموزش داده می شود.

 


پایان پیام/

کد خبر 271792

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha