روزه داری آثار مثبت فراوانی بر درمان بسیاری از بیمار‎ی‎ها دارد

خبرگزاری شبستان: یک متخصص فیزیولوژی، با اشاره به اسرار علمی روزه داری، گفت: آثار مثبت روزه داری بر درمان بسیاری از بیمار‎ی‎ها به اثبات علمی رسیده است.

دکتر سعید چنگیزی آشتیانی، متخصص فیزیولوژی، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در گیلان با بیان اینکه یافته‌های پزشکی نوین منطبق بر احادیث و روایات در خصوص آثار روزه‌داری است، اظهار کرد: روزه تاثیرات روحی و جسمی مثبت فراوانی بر انسان دارد.

 

وی ادامه داد: بسیاری از پزشکان به یافته‌های اعجاب انگیزی در مورد اسرار علمی روزه و تاثیر روزه در پیشگیری و درمان برخی بیماری‌ها دست یافتند.

 

آشتیانی با بیان اینکه روزه، تضمیین کننده سلامت روح و جسم انسان است، گفت: روزه منجر به رهایی بدن از چربی‌های زاید به صورت طبیعی و بدون عوارض زیان آور داروهای کم کننده اشتها می‌شود.

 

وی اضافه کرد: دفع فضولات و سموم متراکم در بدن، فرصت دادن به سلول‌ها و غدد بدن برای تجدید قوا و انجام وظایف این دستگاه‌ها به نحو مطلوب و کامل از دیگر مزایای روزه داری است.

 

این متخصص فیزیولوژی با بیان اینکه با روزه داری کلیه‌ها و دستگاه ادرار، از استراحت نسبی برخوردار می‌شوند، افزود: کاهش رسوبات چربی در شریان‌ها و پیش گیری از تصلب شرایین از طریق روزه داری امکانپذیر است.

 

وی روزه را بهترین روش درمانی از طریق گرسنگی دانست و تصریح کرد: این عنایت الهی که از 1400 سال پیش در احادیث و روایات مورد تاکید قرار گرفته بود به تازگی در علم نوین غرب کشف شده است.

 

آشتیانی با بیان اینکه آثار مثبت روزه داری بر درمان بسیاری از بیمار‎ی‎ها به اثبات علمی رسیده است، تاکید کرد: تاثیر مثبت بر دستگاه گوارش از قبیل التهاب حاد معده، چاقی، تصلب شرایین، بالا رفتن فشار خون، آسم و اختلالت روانی و اخلاقی از مهم ترین مزایای روزه داری است.

 

وی، اظهار کرد: برای اینکه از روزه داری بهره کامل ببریم لازم است آداب آن را به صورت صحیح رعایت کنیم.

 

آشتیانی با بیان اینکه تاخیر در خوردن افطار و تعجیل در خوردن سحری جایز نیست، بیان کرد: عدم اسراف در خوردن غذا هم از نظر کیفیت و هم از نظر کمیت می‌تواند نتایج متفاوتی برای روزه دار داشته باشد.

 

وی، انجام تکلیف بر اساس دستورات شارع مقدس را لازمه دستیابی به اهداف روزه داری دانست و تصریح کرد: روشی که اروپاییان در این اواخر به اهمیت آن پی برده اند، به ارجحیت فایده گرسنگی از طریق روزه داری بر روش دارو درمانی است.

 

پایان پیام/

کد خبر 271774

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha