به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، مهری مهدوی، مدیرکل بانوان و خانواده استانداری گلستان در دومین جلسه کارگروه بانوان و خانواده استانداری گلستان، گفت: جامعه اسلامی بر پایه ارزشها و اعتقادات بنیان نهاده شده است، بنابراین اگر این مهم در جامعه به ویژه نهاد خانواده پررنگتر جلوه کند، شاهد کاهش آسیبهای اجتماعی خواهیم بود.
مدیرکل بانوان و خانواده استانداری گلستان با ابراز نگرانی از اینکه آمار طلاق تکاندهنده است، متذکر شد: با گسترش تشکلهایی متعهد، توانمند و تخصصی میتوان به نتایج خوبی رسید، اما اگر چنین تشکلهایی با حداقل ظرفیت شکل بگیرد، یقیناً به ناکارآمدی آن خواهد انجامید.
مهدوی با بیان اینکه توجه به اساس و بنیان خانواده یکی از موضوعات درجه یک کشور است، خاطرنشان کرد: همه باید دست به دست یکدیگر بدهند تا مشکلات و موانع نهاد خانواده به سمت مطلوب پیش برود.
وی با اشاره به اینکه اگر به طلاق به عنوان یک معضل اجتماعی نگاه شود باید در ابعاد مختلفی مورد بررسی قرار بگیرد، ابراز داشت: فقر، بیکاری، اعتیاد، ضعف آموزش و غیره از عواملی است که منجر به معضلات اجتماعی میشود، بنابراین اگر هر دستگاهی در راستای کاهش این معضلات گام بردارد، هیچگاه موازیکاری تلقی نمیشود.
مدیرکل بانوان و خانواده استانداری گلستان با تأکید بر اینکه حوزه آموزش و مهارت یک ضرورت اساسی است، خاطرنشان کرد: قرار بود دستگاهها در 6 ماه اول وارد فاز اجرایی طرح مطلع مهر شوند تا شهریورماه چند دستگاه را به عنوان دستگاه داوطلب داشته باشیم.
مهدوی بر ضرورت اهتمام دستگاهها به تحکیم بنیان خانواده تأکید کرد و گفت: درصددیم خلأهایی که در حوزه بانوان وجود دارد، آسیبشناسی و مرتفع کنیم.
به گزارش روابط عمومی استانداری گلستان، وی در خصوص ارسال برنامههای بینبخشی به کارگروه بانوان، تصریح کرد: از تعداد 19 دستگاه عضو تعداد 11 دستگاه برنامه بینبخشی خود را ارائه کردند که هشت دستگاه عضو در این زمینه همکاری لازم را نداشتند.
در پایان این مراسم از دستگاههای اجرایی فعال در حوزه بانوان با اهدا لوح تقدیری قدردانی شد.
پایان پیام/
نظر شما